Η ΑΕΚ Betsson δεν σταματάει εδώ: Μετά τον Χέιλ πάει για νέα μεταγραφή-υπέρβαση!

Μάκης Αγγελόπουλος

Η ΑΕΚ Betsson δεν σταματάει εδώ: Μετά τον Χέιλ πάει για νέα μεταγραφή-υπέρβαση!

Χρήστος Τσάλτας 13:46 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 10.08.2024

Με το πόδι στο γκάζι η ΑΕΚ Betsson, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της, με την Ένωση να ετοιμάζεται για ακόμα μια μεταγραφική υπέρβαση, μετά τον Χάντερ Χέιλ.

Το πρωί του Σαββάτου η ΑΕΚ Betsson έριξε βόμβα με τον Χάντερ Χέιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ διέπρεψε με την φανέλα του Προμηθέα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, δείχνοντας τη μεγάλη γκάμα στο παιχνίδι του, επιθετικά.

Η Ένωση παρακολουθούσε όλο το καλοκαίρι την περίπτωσή του και ήταν αποφασισμένη να κάνει την κίνησή της, ώστε να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Η επιμονή των Αγγελόπουλου-Σάκοτα, αλλά και οι συντονισμένες κινήσεις της Ένωσης έφεραν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η υπέρβαση Αγγελόπουλου με Χέιλ και η ΑΕΚ Betsson που έδωσε... μάχη με μνηστήρες με περισσότερα λεφτά
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:25 - 10.08.2024

Η υπέρβαση Αγγελόπουλου με Χέιλ και η ΑΕΚ Betsson που έδωσε... μάχη με μνηστήρες με περισσότερα λεφτά

Ο Χάντερ Χέιλ προβάρει τα κιτρινόμαυρα ενόψει της νέας σεζόν, με την ΑΕΚ Betsson να έχει φτάσει σε συμφωνία μαζί του, σε μια υπόθεση που χειρίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος, προλαβαίνοντας τους μνηστήρες στη γωνία.

Πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία της, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, με το deeal να ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν θα σταματήσουν, για την Ένωση, στην υπέρβαση της μεταγραφής Χέιλ. Διότι ο ΜάκηςΑγγελόπουλος έχει σαν στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, δίνοντας στον Σάκοτα όλα τα υλικά προκειμένου να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για το λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε -τουλάχιστον- ακόμα μία μεταγραφή-υπέρβαση, για να ισχυροποιήσουν το ρόστερ. Αυτή αναμένεται να γίνει στη θέση του σέντερ, που είναι και η θέση στην οποία θα ρίξει το βάρος η ομάδα μετά την υπόθεση Χέιλ. Σκοπός του Σάκοτα άλλωστε είναι να έχει έναν ακόμα «πύργο», μετά την απόκτηση του Γκραντ Γκόλντεν από την Κρεμόνα, στην έναρξη της προετοιμασίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!