Ο Χέιλ συνεχίζει τη δουλειά και «ανεβαίνει» για να είναι έτοιμος όταν πρέπει στην ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος - Χάντερ Χέιλ

Ο Χέιλ συνεχίζει τη δουλειά και «ανεβαίνει» για να είναι έτοιμος όταν πρέπει στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 12:54 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 18.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην Sunel Arena, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του, ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Με σύνθεση... Βελιγραδίου παρατάχθηκε η ΑΕΚ Betsson στο μεγάλο φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στη Sunel Arena. Στο παιχνίδι αυτό ο κόσμος της Ένωσης είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει από κοντά το ρόστερ της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στο παιχνίδι αυτό όμως δεν είχαν την ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας να δουν τον Χάντερ Χέιλ στο παρκέ. Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στα πιτς με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, με τον ίδιο να ανεβάζει στροφές κάθε μέρα. Δεν αφήνει άλλωστε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, δουλεύοντας εντατικά, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στην ΑΕΚ Betsson έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν να βρεθεί στο 100% και τότε να τον ρίξουν στο παρκέ. Δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενη επιβάρυνση ή περαιτέρω καταπόντιση, γι αυτό και του δίνουν χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος τη στιγμή που θα μπει στο παρκέ.

Πρόκειται άλλωστε για το σημείο αναφοράς της νέας ΑΕΚ Betsson και ουδείς θέλει να σκεφτεί ενδεχόμενη πολύμηνη απουσία μέσα στη σεζόν. Κάτι που θα άλλαζε άρδην το πλάνο σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ο Χέιλ συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, στο οποίο βάζει αρκετή ένταση καθημερινά και ο ίδιος, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σκοπός είναι να βρίσκεται στο 100% την 1η Οκτωβρίου, στην επίσημη πρεμιέρα της ομάδας, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στην Sunel Arena. Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να είναι καθοριστική, για να δείξει τον βαθμό ετοιμότητας του χαρισματικού σκόρερ, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος την στιγμή που πρέπει για την Ένωση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!