Οι νίκες «ζέσταναν» τον κόσμο της ΑΕΚ Betsson, ξεπέρασαν τον περσινό αριθμό τα διαρκείας

ΑΕΚ

i

© InTime

Οι νίκες «ζέσταναν» τον κόσμο της ΑΕΚ Betsson, ξεπέρασαν τον περσινό αριθμό τα διαρκείας

Χρήστος Τσάλτας 20:42 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 07.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τη σεζόν και αυτό έχει φέρει την ανταπόκριση του κόσμου, με αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

Για την ΑΕΚ Betsson η φετινή σεζόν είχε ένα μεγάλο στοίχημα, να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο, έπειτα από την περσινή καταστροφική παρουσία της στο β' μισό της σεζόν. Τότε που έμεινε εκτός στόχων από τον Μάρτιο, δημιουργώντας τεράστια απογοήτευση.

Το καλοκαίρι που πέρασε έγιναν πολλές αλλαγές, με την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα στην άκρη του πάγκου να αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας για τη σεζόν που έρχεται. Ο «Σάλε» έχτισε ένα γκρουπ άκρως αθλητικό και... φρέσκο σε κάθε θέση, κάτι που αποτυπώνεται στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει με το δεξί τόσο στο BCL, όπου επιβλήθηκαν της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, όσο και στο πρωτάθλημα, όπου πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Άρη. Η εικόνα που έβγαλε η ομάδα ήταν άκρως θετική και... ζέστανε τον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν υπήρχε έντονη κίνηση στα διαρκείας, ενώ ήδη η ομάδα έχει ξεπεράσει τον περσινό αριθμό καρτών, θέτοντας νέα βάση ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η προθεσμία για αγορές διαρκείας ισχύει μέχρι τις 9/10, όπου και θα σταματήσει η πώληση διαρκείας, με την Ένωση να περιμένει ακόμα περισσότερη κίνηση το τελευταίο 48ωρο.