Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson και τα δυνατά φιλικά που θέλει ο Σάκοτα

ΑΕΚ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson και τα δυνατά φιλικά που θέλει ο Σάκοτα

Χρήστος Τσάλτας 22:57 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 28.08.2024

Το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά η ΑΕΚ Betsson μετράει τρία φιλικά με ομάδες επιπέδου Euroleague,κάτι που επιθυμούσε από την πρώτη στιγμή ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις 19 Αυγούστου, όταν και ξεκίνησε η ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο «Σάλε» από την πρώτη στιγμή έθεσε ως στόχο τη σκληρή δουλειά, καθώς μέσα από αυτή το γκρουπ θα γίνει ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια ώρα ένα από τα «θέλω» του, πριν καν μπει η ομάδα σε ρυθμό προπονήσεων, ήταν η διεξαγωγή δυνατών φιλικών με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, με τους οποίους η Ένωση θα μπορέσει να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε ομάδες με δυναμική που έχουν υψηλές βλέψεις και βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο σε αυτή την περίοδο.

Σπουδαίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με Φενέρμπαχτσε για την ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:03 - 28.08.2024

Σπουδαίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με Φενέρμπαχτσε για την ΑΕΚ Betsson

Την ευκαιρία να δει από κοντά ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson την ομάδα για πρώτη φορά, ενόψει της νέας σεζόν, θα έχει στις 17/09, καθώς η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε σε ένα φιλικό υψηλού επιπέδου.

Στην παρούσα φάση το πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας δεν έχει γίνει γνωστό, όμως ήδη έχουν διαρρεύσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία είναι άκρως δυνατά. Τρία εξ αυτών μάλιστα είναι με ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague και έχουν υψηλές βλέψεις για τη σεζόν που έρχεται.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Betsson θα μεταβεί στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και την Παρί (14/09) σε φιλικό τουρνουά, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαχτσε, σε ένα παιχνίδι που θα είναι μια ευκαιρία παρουσίασης του νέου ρόστερ προς τον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα, στις 22 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι σε φιλικό στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Η λογική των ανθρώπων της Ένωσης και ιδίως του Ντράγκαν Σάκοτα πίσω από την απόφαση για δυνατά φιλικά είναι συγκεκριμένη: Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων θέλει να αντιμετωπίζει η Ένωση ομάδες του υψηλότερου επιπέδου για να μπορέσει μέσα από καταστάσεις υψηλού επιπέδου να «μοντάρει» την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτή τη φάση άλλωστε η Ένωση μετράει ελλείψεις στο ρόστερ της, καθώς απομένει μεταγραφή ενός σέντερ και ενός παίκτη στη θέση 3 και ο «Σάλε» δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη για το φετινό υλικό. Σκοπός είναι να χτίσει μια ομάδα ικανή να ανταπεξέρχεται σε κάθε συνθήκη για τις προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να διεξαχθούν φιλικά με ομάδες του υψηλότερου επιπέδου στην Ευρώπη, με εντολή του Ντράγκαν Σάκοτα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!