Φλιώνης, η μεγάλη επιστροφή μετά από 246 μέρες

Δημήτρης Φλιώνης

Φλιώνης, η μεγάλη επιστροφή μετά από 246 μέρες

Χρήστος Τσάλτας 21:10 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 10.09.2024

Το φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην FMP περιλάμβανε μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς ο Δημήτρης Φλιώνης πάτησε παρκέ έπειτα από 246 μέρες, αφήνοντας τα δύσκολα πίσω.

Από τις 7 Ιανουαρίου έως και σήμερα ο Δημήτρης Φλιώνης βίωνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτή όμως όχι μόνο δεν τον έκανε να λυγίσει, αλλά τον δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Τον πείσμωσε, τον ατσάλωσε και τον έκανε να έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson απέναντι στην FMP στο Βελιγράδι, ήταν για εκείνον το τέλος του δρόμου. Ο αρχηγός της Ένωσης μπήκε προς το τέλος του αγώνα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, έχοντας ανεβάσει στροφές όλο αυτό το διάστημα.

Για τον αρχηγό της Ένωσης το φιλικό αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Επέστρεψε στη δράση, άφησε πίσω τα δύσκολα και πλέον φορτσάρει για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και να έχει ακόμα μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι της ομάδας του.

Η μεγάλη επιστροφή, 246 μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι του, ήταν το πιο ευχάριστο αλλά και το πιο ξεχωριστό νέο της βραδιάς στην σερβική πρωτεύουσα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να υπολογίζει κανονικά σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ.

Στην επιστροφή του στη δράση έμεινε στο παρκέ για 5'42'' μετρώντας 2 ασίστ, 2 λάθη, αλλά και 1 φάουλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!