Η... άλλη όψη της άφιξης του Χάντερ Χέιλ και το «Μόνο ΑΕΚ» (vid)

Χάντερ Χέιλ

Η... άλλη όψη της άφιξης του Χάντερ Χέιλ και το «Μόνο ΑΕΚ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:30 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 02.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και έστειλε το μήνυμα με το καλημέρα. «Μόνο ΑΕΚ. Πάμε»!

Το πιο ηχηρό όνομα των μεταγραφών έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson. Ο Χάντερ Χέιλ ήρθε στη χώρα μας και μαζί του έφερε το work ethic του, αλλά και τη διάθεση για να πετύχει σε έναν σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία, αλλά και υψηλές φιλοδοξίες.

Το μεσημέρι της Κυριακής τα μέλη της ομάδας τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, για να τον υποδεχτούν και να τον βάλουν σε κλίμα... ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας στιγμή της παρουσίας του στην Ελλάδα. Μαζί και μερικοί φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον χαρισματικό σκόρερ.

Αναχωρώντας μάλιστα από το «Ελ. Βενιζέλος», ο Χέιλ έστειλε το μήνυμά του. «Μόνο ΑΕΚ, πάμε!», είπε σε άπταιστα ελληνικά, δείχνοντας πανέτοιμος για την πρόκληση που έχει στον ορίζοντα με τη νέα του ομάδα.

Όλες αυτές τις στιγμές τις κατέγραψε η παρακάμερα της ΚΑΕ AEK Betsson, που βρέθηκε στο αεροδρόμιο, με τον Χέιλ να δείχνει ορεξάτος από τις πρώτες στιγμές της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

12:03 - 02.09.2024

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η περσινή Euroleague συνδυάστηκε με την… μετονομασία του Παναθηναϊκού. Κάνοντας μια πραγματικά μυθική σεζόν, ο «εξάστερος» αφενός επέστρεψε σε Final-4 μετά από πολύ καιρό, αφετέρου επανήλθε στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 13 χρόνια νικώντας στον τελικό του Βερολίνου την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στη χώρα μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!