Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ στο Βελιγράδι: Μετά την Παρτίζαν και η Παρί στο πρόγραμμα

Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ στο Βελιγράδι: Μετά την Παρτίζαν και η Παρί στο πρόγραμμα

Χρήστος Τσάλτας 15:31 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 28.08.2024

Με την Παρί, την τρίτη εκπρόσωπο του γαλλικού πρωταθλήματος στην Euroleague, θα αναμετρηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι η ΑΕΚ. Την επικείμενη φιλική αναμέτρηση ανακοίνωσε η ομάδα από το Παρίσι.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα βρίσκεται στη Σερβία, από τις 9 έως της 15 Σεπτεμβρίου, για ένα από τα βασικά τμήματα της προετοιμασίας της, φρόντισε να κλείσει και δυνατά φιλικά για να δοκιμάσει τις δυνατότητες της και να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Αρχικά, η πρώτη ομάδα με την οποία η Ένωση προγραμμάτισε μια συνάντηση-αναμέτρηση ήταν η Παρτίζαν, αλλά τώρα η Παρί, που επίσης θα βρίσκεται στη Σερβία και θα προετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Euroleague, ανακοίνωσε και αυτή το δικό της φιλικό με τους «κιτρινόμαυρους».

Μαλιστα, οι Γάλλοι, που παρεμπιπτόντως τη νέα σεζόν θα εκπροσωπούν μαζί με την Μονακό και την Βιλερμπάν το «τρικολόρ» πρωτάθλημα στην Euroleague, ως κάτοχοι του περσινού EuroCup, με ανάρτησή τους ενημέρωσαν για τη μέρα του αγώνα και αυτός θα διεξαχθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μία μέρα νωρίτερα (13/9).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ αναζητά έναν ακόμα αντίπαλο υψηλού επιπέδου για να δώσει το τελευταίο της φιλικό που θα αποτελέσει ουσιαστικά και την πρόβα τζενεράλε και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, παρουσία κόσμου και εν είδει παρουσίασης της ομάδας για τη νέα σεζόν.