Ο Σι Τζέι Μπράις έρχεται... πανέτοιμος στην ΑΕΚ Betsson (vid)

Σι Τζέι Μπράις - Φωτ. IMAGO

Ο Σι Τζέι Μπράις έρχεται... πανέτοιμος στην ΑΕΚ Betsson (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:04 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 04.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson έκανε δικό της τον Σι Τζέι Μπράις για τη νέα σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να περνά ένα πολύ «γεμάτο» καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson παίρνει την τελική μορφή του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους συνεργάτες του να δουλεύουν εντατικά προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ τη σωστή στιγμή και η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις προκλήσεις που έρχονται.

Το θέμα του σέντερ είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας, καθώς στο 3 η Ένωση προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αποκτώντας τον Σι Τζέι Μπράις. Ο 27χρονος άσος έρχεται από εξαιρετική σεζόν στην VTB League με την Πάρμα και στόχος του είναι να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στην Ένωση.

Ο Μπράις έστειλε μήνυμα: «Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ - Ο Σάκοτα πίστεψε σε μένα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:33 - 04.09.2024

Ο Μπράις έστειλε μήνυμα: «Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ - Ο Σάκοτα πίστεψε σε μένα»

Ο Σι Τζέι Μπράις θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson τη νέα σεζόν και έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της Ένωσης, εστιάζοντας στην πίστη που έχει ο Ντράγκαν Σάκοτα στις δυνατότητές του.

Από το πρώτο του μήνυμα δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του, στην Ένωση και είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Κάτι που ξεκαθάρισε στον Ντράγκναν Σάκοτα, στην συνομιλία που είχαν οι δυο τους πριν φτάσουν σε οριστική συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο Μπράις όμως δεν έμεινε μόνο στα λόγια, καθώς σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δούλεψε σκληρά ώστε να είναι έτοιμος. Παρ΄ ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ και διανύει περίοδο off-season, οι προηγούμενοι μήνες περιλάμβαναν εντατικά workouts σε ατομικό επίπεδο, ώστε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση όταν βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, αλλά και ταχυδύναμη, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Μάλιστα στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας ξεκαθάριζε πως μπορεί να μπει άμεσα σε ρυθμό προπόνησης με τους νέους συμπαίκτες του.

Για τον Μπράις η σεζόν που έρχεται περιλαμβάνει μεγάλη πρόκληση σε BCL και Stoiximan Basket League. Το ξέρει καλά, πλαισιώνοντας ένα ρόστερ με παίκτες που έχουν εξαιρετική ικανότητα στην επίθεση, τους Χάντερ Χέιλ, Πρέντις Χαμπ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Γεγονός που καθιστά την Ένωση ακόμα πιο απρόβλεπτη και επικίνδυνη στο μπροστά κομμάτι του παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!