Στην τελική ευθεία για Άρη η ΑΕΚ Betsson με λευκό απουσιολόγιο

AEK Betsson

Στην τελική ευθεία για Άρη η ΑΕΚ Betsson με λευκό απουσιολόγιο

Χρήστος Τσάλτας 18:28 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 03.10.2024

Η προσοχή της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Stoiximan GBL κόντρα στον Άρη (05/10, 17:00), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει η ΑΕΚ Betsson, αφήνοντας πίσω τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν. Η Ένωση έκανε το 1-0 στον όμιλο του BCL, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκεί όπου οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Μέχρι το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στην Βόννη ωστόσο υπάρχει αρκετός χρόνος και στον ορίζοντα βρίσκεται η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση της σεζόν. Αυτή είναι κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να μπουν με το δεξί και στο πρωτάθλημα, θέλοντας να αφήσουν πίσω τα προβλήματα των τελευταίων ετών.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, δεδομένου του επίπεδου αθλητικότητας του Άρη, αλλά και της σκληράδας που βγάζει η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στην έδρα της. Κάτι για το οποίο κάνει επιπλέον προετοιμασία η Ένωση, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη σε μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας και μεγάλο «πρέπει».

Το ευχάριστο για τον Ντράγκαν Σάκοτα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του ταξιδιού της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή. Άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου προπονητή και με την ψυχολογία να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και άπαντες να έχουν μπει όλο και περισσότερο στο κλίμα και στα «θέλω» του προπονητή της Ένωσης.

Sportal Euroleague Show με την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα