Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΡαϊΚουάν Γκρέι: «Πάμε να κερδίσουμε και να φέρουμε ενθουσιασμό!»

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο Florida State - Φωτ. IMAGO

Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΡαϊΚουάν Γκρέι: «Πάμε να κερδίσουμε και να φέρουμε ενθουσιασμό!»

Χρήστος Τσάλτας 12:21 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 24.09.2024

Δεν κρατιέται ο ΡαϊΚουάν Γκρέι ενόψει της νέας σεζόν, με το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Betsson να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Το κομμάτι του παζλ που αναζητούσε η ΑΕΚ Betsson, ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του βρέθηκε. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε εστιάσει την προσοχή του 100% στην περίπτωση του ΡαϊΚουάν Γκρέι και έπειτα από ένα σίριαλ που κράτησε 1,5 μήνα, οι δύο πλευρές έφτασαν σε deal.

Η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον εκρηκτικό σέντερ, ο οποίος με τη σειρά του ετοιμάζεται για την άφιξή του στη χώρα μας, η οποία υπολογίζεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να έχει προπονήσεις με το γκρουπ και να βρεθεί στην 12άδα της ομάδας ενόψει Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10), για την πρεμιέρα του BCL.

Η ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στο μπάσκετ γυναικών μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες
ΜΠΑΣΚΕΤ

22:53 - 23.09.2024

Η ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στο μπάσκετ γυναικών μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες

Η 21η Σεπτεμβρίου ήταν μέρα ιστορική για τον οργανισμό της ΑΕΚ, καθώς η Ομάδα Κορασιδων του συλλόγου έδωσε το πρώτο παιχνίδι σε κλιμάκια μπάσκετ γυναικών, έπειτα από πάνω από πέντε δεκαετίες απραξίας.

O πρώην άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson, τονίζοντας πως είναι τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ έστειλε μήνυμα για πολλές νίκες στον κόσμο της Ένωσης.

Όσα δήλωσε ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Betsson:

«Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα παίξω στην ΑΕΚ. Το να με θέλει ο κόουτς Σάκοτα εδώ είναι τιμή μου και είμαι χαρούμενος, που πιστεύει σε μένα. Ανυπομονώ να παίξω για έναν εξαιρετικό προπονητή. Είμαι ευτυχής που θα παίξω μπροστά σας! Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Πάμε να κερδίσουμε αγώνες και να φέρουμε... ενθουσιασμό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!