Η πρώτη... κιτρινόμαυρη εικόνα του Γκρέι και τα θετικά μηνύματα ενόψει Μακάμπι Ραμάτ Γκαν
i

© AEK BC

Η πρώτη... κιτρινόμαυρη εικόνα του Γκρέι και τα θετικά μηνύματα ενόψει Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Χρήστος Τσάλτας 20:49 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 28.09.2024

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι πήρε μέρος στην πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson το μεσημέρι του Σαββάτου και έδειξε με το καλημέρα θετική εικόνα.

Για την ΑΕΚ Betsson η μεταγραφή του ήταν μεγάλη εικόθεση, καθώς στη θέση του σέντερ η ομάδα αναζητούσε έναν παίκτη να κάνει τη διαφορά και να φέρει στο παιχνίδι στοιχεία που έλειπαν όλο το τελευταίο διάστημα. Γι αυτό η Ένωση επέμεινε στην απόκτησή του, ενώ παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε θέσει σαν ξεκάθαρη προτεραιότητα το ΝΒΑ, η ομάδα επέμεινε για να τον κάνει δικό της.

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι είναι παίκτης της ΑΕΚ Betsson, τα ξημερώματα της Παρασκευής έφτασε στην Ελλάδα και το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων που απαιτούνταν πριν μπει στη... μάχη.

Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός ο ρόλος του εντός των τειχών, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα τον προορίζει για κομβικό παίκτη στο πλάνο του. Κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα.

Ο Γκρέι στην πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα έδειξε αυτό που γνώριζαν άπαντες εξ αρχής. Πως σωματικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το καλοκαίρι ήταν έντονο για εκείνον, καθώς βρέθηκε σε veteran camp των Ντιτρόιτ Πίστονς και πάλεψε για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Μίσιγκαν. Έτσι, είχε... ώρες πτήσεις στα πόδια του πριν φτάσει στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γκρέι έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης το Σάββατο, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής.

Από εκεί και πέρα, το ακόμα πιο ενθαρρυντικό στην υπόθεσή του ήταν πως με το... καλημέρα έδειξε να αντιλαμβάνεται τα «θέλω» του Σάλε από εκείνον στο παρκέ. Το προπονητικό σταφ του έδωσε αρκετές πληροφορίες για το game plan της ομάδας και εκείνος ανταποκρίθηκε. Η ενέργεια που βγάζει άλλωστε είναι ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, κάτι που θέλει να δει ο Σάκοτα από εκείνον και στη σεζόν που έρχεται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τρίτης (01/10) κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.