Οι χειρισμοί Αγγελόπουλου έκαναν τον Χέιλ να πει το «ναι» στην ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

Οι χειρισμοί Αγγελόπουλου έκαναν τον Χέιλ να πει το «ναι» στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:41 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 16.08.2024

Η βόμβα έσκασε με την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ από την ΑΕΚ Betsson, σε μια υπόθεση που είχε πολύ ενεργή παρουσία ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Η υπόθεση του Χάντερ Χέιλ είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ Betsson. Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους, από τα ξημερώματα της Κυριακής, με την ανακοίνωση της απόκτησής του να έρχεται μερικές μέρες αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του την Τετάρτη, σε μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση. Οι κιτρινόμαυροι άλλωστε έβαλαν στο ρόστερ τους έναν γκαρντ από το πάνω ράφι της Ευρώπης, που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (27) και έχει potential για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

Hunter Hale, the analysis: Το work ethic, οι τομείς που βελτίωσε και το στοιχείο που μπορεί να τον στείλει ΝΒΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:39 - 15.08.2024

Hunter Hale, the analysis: Το work ethic, οι τομείς που βελτίωσε και το στοιχείο που μπορεί να τον στείλει ΝΒΑ

Ο Χάντερ Χέιλ μπαίνει στη μηχανή της ΑΕΚ Betsson για να φέρει σκορ και λύσεις από κάθε θέση και το Sportal αναλύει την παρουσία του χαρισματικού σκόρερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν διέπρεψε στον Προμηθέα.

Η μεταγραφή Χέιλ δεν έγινε σίριαλ, καθώς η Ένωση είχε καταφέρει να πάει τον παίκτη στα δικά της μέτρα. Κι αυτό γιατί ο Μάκης Αγγελόπουλος χειρίστηκε προσωπικά τις επαφές με τον παίκτη, ώστε να τον πείσει να αποδεκτή τη μεγάλη πρόταση της ομάδας.

Καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο Αγγελόπουλος παρουσίασε το πλάνο του, ενώ ξεδιάλυνε κάθε αμφιβολία που υπήρχε σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως όμως έδειξε πόσο πολύ ήθελε να φέρει τον 27χρονο γκαρντ στην ομάδα. Κάτι που εκτίμησε και ο ίδιος ο Χέιλ στις επαφές που είχε μαζί του.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλαβε... δράση στα μεταγραφικά. Το φετινό καλοκαίρι ήταν εκείνος που το πήρε... πάνω του στην υπόθεση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, «δένοντας» τον Λιθουανό με διετές συμβόλαιο στο Olympic Hall της Φυλής.

Το 2021 ήταν εκείνος που χειρίστηκε την υπόθεση του Κίνο Κολόμ. Ο Ισπανός αποτελούσε παίκτη που ήθελε διακαώς η ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Αγγελόπουλο να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και το καλοκαίρι του 2017, με τον Μάνι Χάρις. Μάλιστα για να κάνει δικό της τον παίκτη η ΑΕΚ Betsson χρειάστηκε νέα βελτιωμένη πρόταση από τον Αγγελόπουλο στον «Michigan Mamba», η οποία και έφερε τον Αμερικανό στα μέρη μας.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις είχαν αίσιο τέλος για την ΑΕΚ Betsson, με τον Χέιλ να επιστρέφει στα μέρη μας, αυτή τη φορά για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να αποτελέσει τον παίκτη-σημείο αναφοράς στο επιθετικό πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!