Ο Σάκοτα «ξεκλείδωσε» τον Νετζήπογλου με μία συζήτηση στο Βελιγράδι

Όμηρος Νετζήπογλου

Ο Σάκοτα «ξεκλείδωσε» τον Νετζήπογλου με μία συζήτηση στο Βελιγράδι

Χρήστος Τσάλτας 11:09 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 16.09.2024

Η εικόνα του Όμηρου Νετζήπογλου στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Παρί δεν ήταν τυχαία, με την συμβολή του Ντράγκαν Σάκοτα να είναι καθοριστική.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει δείξει πως πέραν της ικανότητάς του στο να χτίζει και να καθοδηγεί ομάδες πάνω στο παρκέ, είναι εξίσου καλός και στον τομέα της ψυχολογίας. Ο πολύπειρος κόουτς δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα αυτόν, γνωρίζοντας πως από εκεί θα μπορεί να παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.

Αυτό συνέβη στο Βελιγράδι σε δύο, τουλάχιστον, περιπτώσεις. Η πρώτη ήρθε με τον σύντομο διάλογο που έφερε στο φως το Sportal ανάμεσα στον «Σάλε» και τον Δημήτρη Φλιώνη, λίγο πριν από το πρώτο φιλικό επί σερβικού εδάφους, κόντρα στην FMP. Εκεί ο Σάκοτα ρώτησε τον αρχηγό της Ένωσης εάν θα ήθελε να πατήσει παρκέ. Επί της ουσίας όμως ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson υπολόγιζε κανονικά στην παρουσία του παίκτη του, απλώς ήθελε ο τελευταίος λόγος να ανήκει σε εκείνον, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολα είχε περάσει τους προηγούμενους μήνες.

Με τηλεοπτική κάλυψη το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρ- Ποιο κανάλι θα το μεταδώσει
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:06 - 15.09.2024

Με τηλεοπτική κάλυψη το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρ- Ποιο κανάλι θα το μεταδώσει

Η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιαστεί στο κοινό της το απόγευμα της Τρίτης (17/09, 19:30) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με την αναμέτρηση αυτή να μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση.

Η δεύτερη περίπτωση που αποκαλύπτει το Sportal σχετίζεται με έναν ακόμα γκαρντ της Ένωσης, που αναμένεται να είναι κομβικός στο παιχνίδι της ομάδας και στις δύο πλευρές τη φετινή σεζόν. Διότι ο «Σάλε» υπολογίζει πολύ στον Όμηρο Νετζήπογλου.

Ο διεθνής γκαρντ απέναντι στην Παρτίζαν φορτώθηκε με φάουλ από νωρίς και έδειχνε αρκετά σφιγμένος με την εικόνα του στο παρκέ. Κάτι που είδε και ο ίδιος ο «Σάλε» και ανέλαβε δράση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, στο χαλάρωμα της Ένωσης πριν από το παιχνίδι με την Παρί, στην Hala 3 της Έκθεσης του Βελιγραδίου, Σάκοτα και Νετζήπογλου τα είπαν κατ' ιδίαν για μερικά λεπτά. Σε μια συζήτηση που αποδείχθηκε ευεργετική για τον Έλληνα άσο.

Σε αυτή ο Σάκοτα φρόντισε να καταστήσει σαφές πόσο πιστεύει και υπολογίζει τον παίκτη του, καθώς και ότι θέλει από αυτόν να αφήσει το άγχος κατά μέρος. Κάτι που έκανε απέναντι στην κάτοχο του Eurocup, έχοντας πολύ θετική παρουσία με 11 πόντους, ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και ένα καρούμπαλο, ως... σουβενίρ.

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα έχει τη δική της σημειολογία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson. O «Σάλε» φροντίζει με κάθε τρόπο να δείχνει πως πιστεύει στους παίκτες του, με τα λόγια του αυτά να έχουν αντίκτυπο στην εικόνα τους πάνω στο παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!