Συνάντηση Αγγελόπουλου με το βλέμμα στο αναπτυξιακό πλάνο του κλειστού των Λιοσίων

Συνάντηση Αγγελόπουλου με το βλέμμα στο αναπτυξιακό πλάνο του κλειστού των Λιοσίων

Χρήστος Τσάλτας 17:44 - 29.05.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει τις συναντήσεις που έχουν ως γνώμονα την ανάπτυξη του οργανισμού αλλά και του κλειστού των Λιοσίων.

Ο σκοπός της ΑΕΚ Betsson, έπειτα από τη σεζόν που έφτασε στο τέλος της και δεν έφερε επιτυχίες στο αγωνιστικό σκέλος, είναι να μπορέσει η ομάδα να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει σε τροχιά επιτυχιών. Υπό αυτό το πρίσμα επιλέχθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ως ο άνθρωπος που θα «χτίσει» το αγωνιστού κομμάτι -σχεδόν- εκ βάθρων ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να του δίνει τα... κλειδιά της ομάδας στο αγωνιστικό σκέλος.

Την ίδια ώρα στην Ένωση μεγάλο βάρος έχει πέσει και στην ανάπτυξη της ΚΑΕ, αλλά και την αξιοποίηση του κλειστού των Λιοσίων στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Το γεγονός άλλωστε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικό τους «σπίτι» τους επιτρέπει να κάνουν μια σειρά από κινήσεις που θα τους βοηθήσουν να βάλουν λεφτά στα ταμεία, αλλά και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο, τόσο για να παρακολουθεί την ομάδα, όσο και για να περνάει ευχάριστα την ώρα του.

Ο Σάκοτα επιστρέφει στο μέρος που μεγαλούργησε για να επαναφέρει την ΑΕΚ Betsson σε τροχιά επιτυχιών
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:25 - 28.05.2024

Ο Σάκοτα επιστρέφει στο μέρος που μεγαλούργησε για να επαναφέρει την ΑΕΚ Betsson σε τροχιά επιτυχιών

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Ντράγκαν Σάκοτα έχει φτάσει, καθώς ο πολύπειρος κόουτς έχει ήδη σηκώσει μανίκια και σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης μέρας, με στόχο την επιστροφή στα υψηλά πατώματα.

Υπό το πρίσμα αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία Θανάση Τσουχαντάρη, ο οποίος έχει έντονη δράση, ενώ είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Σε αυτή τη συνάντηση ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το πλάνο του, σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να παρουσιάσει τις σκέψεις αλλά και τις επόμενες κινήσεις του, τόσο για την ομάδα, όσο και για το κλειστό των Λιοσίων.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με επιχειρηματίες, καθώς όλο αυτό το διάστημα ο Μάκης Αγγελόπουλος «τρέχει» σημαντικά θέματα για την επόμενη μέρα της ομάδας, έχοντας διαδοχικές συναντήσεις που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του οργανισμού εντός και εκτός παρκέ.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson στην τοποθέτησή της: «Με τον γνωστό επιχειρηματία της ομογένειας της Μελβούρνης, και υποψήφιο της «Νέας Δημοκρατίας» στις επικείμενες Ευρωεκλογές, Θανάση Τσουχαντάρη, συναντήθηκε ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒETSSON BC είχε την ευκαιρία ν’ αναπτύξει στον κ. Τσουχαντάρη το αναπτυξιακό/επιχειρηματικό πλάνο σχετικά με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια, αλλά και το νέο οργανωτικό πλάνο της ΚΑΕ».