Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση

Χρήστος Τσάλτας 11:11 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, εκφράζοντας και δια ζώσης την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Sportal παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεση.

Η ξεκάθαρη επιθυμία όλων στην ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν είναι η παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας όχι μόνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά για τα επόμενα 2 χρόνια, σε μια κίνηση που θέλει να κάνει τον Λιθουανό να νιώσει πως βρίσκεται σε ένα μέρος που θα το αποκαλεί «σπίτι» του. Στν Αθήνα άλλωστε πέρασε πάρα πολύ καλά, μαζί με την οικογένειά του, καθώς άπαντες απόλαυσαν τη ζωή στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα στα ενδότερα της ομάδας άπαντες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον «Κούζμι», τόσο για την αγωνιστική παρουσία του στα παιχνίδια, όσο για την ηγετική στόφα του, αλλά και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, που φρόντιζε κάθε φορά να δίνει το παράδειγμα στους νεότερους συμπαίκτες του.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου - Αυτή τη στιγμή θα άλλαζα...»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:59 - 19.05.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου - Αυτή τη στιγμή θα άλλαζα...»

Ο απολογισμός της σεζόν από τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μιλάει στο Sportal για την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας του, όπως παραδέχτηκε, στάθηκε στα σημεία που θα ήθελε να αλλάξει και αναφέρεται στο μέλλον του.

Ο Λιθουανός άσος έκανε εξαιρετική σεζόν και μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτής τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων που ήθελαν να ενισχυθούν. Εκείνος όμως προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ Betsson ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας τακτοποιηθεί πλήρως στη χώρα μας.

Η επιθυμία του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να προχωρήσει την υπόθεση του Λιθουανού φόργουορντ, κάτι που φάνηκε με μια κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, Αγγελόπουλος και Κουζμίνσκας είχαν συνάντηση, η οποία κράτησε αρκετή ώρα. Σε αυτή ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ανέλυσε το πλάνο της επόμενης μέρας στον έμπειρο φόργουορντ, εκφράζοντας την επιθυμία να τον έχει ως έναν από τους ηγέτες της νέας εποχής.

Στην συνάντηση αυτή δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση, ούτε οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία προχωρημένων συζητήσεων, αλλά έγινε η πρώτη επαφή των δύο πλευρών, με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή μέσα στο καλοκαίρι. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κουζμίνσκας, που τώρα είναι ελεύθερος, θα εξετάσει τις επιλογές του στην αγορά. Την ίδια ώρα όμως που η προοπτική της Αθήνας μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει ώστε να επιστρέψει στη χώρα μας. Για την ώρα πάντως ο παίκτης βρίσκεται σε διαδικασία off-season και μάλιστα επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του, τη Λιθουανία.

Αυτό όμως σημαίνει πολλά και... τίποτα. Οι δύο πλευρές δεδομένα θα ανανεώσουν τις επαφές τους κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, ωστόσο η ΑΕΚ Betsson φροντίζει να «στρώνει» το έδαφος προκειμένου να κάνει την κίνησή της για να κρατήσει στις τάξεις της τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν που ολοκληρώθηκε.