Με απουσίες και δύο παίκτες των ακαδημιών η ΑΕΚ στο Μαρούσι

Με απουσίες και δύο παίκτες των ακαδημιών η ΑΕΚ στο Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 17:50 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 13.08.2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Μαρούσι για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Ηλία Ζούρο να μετράει πολλές απουσίες και σύνθεση ανάγκης.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθειά της για θέση στην εξάδα, δίνει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά εξάδας, δύο στροφές πριν από το τέλος της regular season.

Στην προσπάθειά της αυτή η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες στην προσπάθεια για ένατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αυτό γιατί εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Τζάστιν Τίλμαν, Τζόρνταν Μόργκαν και Δημήτρης Φλιώνης, ενώ εκτός είναι και ο Λάνγκστον Χολ, που δεν είναι δηλωμένος στην επτάδα των ξένων.

Την ίδια ώρα, ο Ζούρος έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες από την ακαδημία της ΑΕΚ. Ο Μάριος Μαραθωνίτης παίρνει θέση για δεύτερη φορά στην 12άδα της ΑΕΚ, μετά το παιχνίδι της 30ης Δεκεμβρίου, απέναντι στο Λαύριο, εκτός έδρας, ενώ στην αποστολή βρίσκεται για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Γιάννης Νικολάου.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Ραντλ, Καράμπελας, Νικολάου, Μαραθωνίτης, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ. Κουζέλογλου, ΜάκΡέι.