Νέα συνεργασία με... στυλ για την ΑΕΚ Betsson

Νέα συνεργασία με... στυλ για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:00 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 24.10.2024

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ Betsson δίνει έμφαση στο στυλ, με την Ένωση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την BIGSHOES.

Οι νέες συνεργασίες διαδέχονται η μία την άλλη για την ΑΕΚ Betsson που δίνει μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση των ταμείων της με «συμπαίκτες« που μπορούν να αποτελέσουν στηρίγματα, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και το μέλλον της.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η εταιρία BIGHOES, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να προχωράει στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με την εταιρία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

Νέα συνεργασία για την ΑΕΚ Βetsson BC με την BIGSHOES

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε αλλού, όταν όλα υπάρχουν στο bigshoes.gr

Η εταιρεία από το 1968, λειτουργεί κατάστημα παραγωγής και εισαγωγής υποδημάτων με εξειδίκευση στα μεγάλα μεγέθη, στην οδό Ερμού 30 & Κορνάρου 1 στον 1ο Όροφο. Εκτος από υποδήματα μπορείτε να βρείτε και αξεσουάρ αποκλειστικά σε μεγάλα μεγέθη, για τον άνδρα που φορά από το νούμερο 46 μέχρι το νούμερο 53 και για τη γυναίκα που φορά από το νούμερο 41 μέχρι το νούμερο 46.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Κόουτς της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της εταιρίας υπόδησης, κ. Ιωάννη Καζακίδη και στον Εμπορικό Διευθυντή της ΑΕΚ Βetsson BC, Xρήστο Λιαράκο.