Ρεσιτάλ αλτρουισμού από την ΑΕΚ Betsson με 18 ασίστ στο πρώτο μέρος

Ρεσιτάλ αλτρουισμού από την ΑΕΚ Betsson με 18 ασίστ στο πρώτο μέρος

Χρήστος Τσάλτας 21:11 - 12.10.2024

H AEK Betsson κυριάρχησε στο παρκέ της Sunel Arena στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να βγάζουν ομαδικότητα στο μέγιστο βαθμό.

Σε υψηλό τέμπο το παιχνίδι της ΑΕK Betsson στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να παίρνει ώθηση από την ατμόσφαιρα στη Sunel Arena. Κάτι που μεταφράστηκε στο 50-33 του πρώτου ημιχρόνου για τους κιτρινόμαυρους.

Η Ένωση μπήκε σε θέση οδηγού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως πάτησε το γκάζι μετά τα πρώτα 5 λεπτά, επιβάλλοντας πλήρως το παιχνίδι της μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Κάτι που είχε αποτέλεσμα και μεταφράστηκε στους 50 πόντους που πέτυχαν οι κιτρινόμαυροι στο διάστημα αυτό.

«Θερμή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ στη Sunel Arena, έμπαινε κόσμος και μετά το τζάμπολ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:30 - 12.10.2024

«Θερμή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ στη Sunel Arena, έμπαινε κόσμος και μετά το τζάμπολ

Ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας στο παιχνίδι με την Καρδίτσα και από τα πρώτα λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν θερμή, με την προσέλευση να συνεχίζεται ακόμα και μετά το τζάμπολ.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης ωστόσο ήταν η δημιουργία των παικτών του Σάκοτα σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 18 ασίστ, για τα 18 εύστοχα σουτ της ομάδας στο διάστημα αυτό (18/31 συνολικά), δείχνοντας πως η μπάλα γύριζε σωστά και βρίσκονταν οι σωστές προϋποθέσεις.

Ο παίκτης που έδωσε τον τόνο σε αυτό το κομμάτι ήταν ο Χάντερ Χέιλ με 6 ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Γκόλντεν και Χαμπ οου είχαν από 3 ο καθένας, με την Ένωση να παίζει άκρως ομαδικά και επιθετικά.