«Θερμή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ στη Sunel Arena, έμπαινε κόσμος και μετά το τζάμπολ

«Θερμή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ στη Sunel Arena, έμπαινε κόσμος και μετά το τζάμπολ

Χρήστος Τσάλτας 20:30 - 12.10.2024

Ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας στο παιχνίδι με την Καρδίτσα και από τα πρώτα λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν θερμή, με την προσέλευση να συνεχίζεται ακόμα και μετά το τζάμπολ.

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Καρδίτσα στη Sunel Arena, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Stoiximan GBL στη σεζόν. Η Ένωση είχε ξεκινήσει καλά με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στις επίσημες υποχρεώσεις της κι η εικόνα της ήταν αυτή που ζέστανε τον κόσμο για τα καλά.

Στη Sunel Arena οι φίλοι της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα έδωσαν δυναμικό παρών, δείχνοντας τη δυναμική τους, με τα συνθήματά τους από τπα πρώτα λεπτά.

Πάει Βόννη για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson ο Μάκης Αγγελόπουλος
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

19:39 - 12.10.2024

Πάει Βόννη για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson ο Μάκης Αγγελόπουλος

Η ΑΕΚ Betsson έχει διαδοχικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς την Τρίτη θα βρίσκεται στη Γερμανία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βόννη, στην οποία θα βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσέλευση του κόσμου συνεχιζόταν και με το πέρας του τζάμπολ της αναμέτρησης, με τον κόσμο να πληθαίνει σταθερά. Κάτι που αποτελούσε στοίχημα για τους ανθρώπους της Ένωσης, με το πρότζεκτ της ομάδας να είναι φιλπδοξο και να έχει γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας.

Ο κόσμος της Ένωσης έγινε ο έκτος παίκτης από τα πρώτα λεπτά, με την ομάδα να νιώθει την παρουσία του από τα πρώτα λεπτά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!