«Καθαρίζει» με τα ban η ΑΕΚ Betsson

ΑΕΚ

«Καθαρίζει» με τα ban η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:53 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:58 - 29.05.2024

Το μεγάλο θέμα των ban που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια δείχνει να φτάνει στο τέλος του για την AEK Betsson, με την Ένωση να ρυθμίζει δύο από τις τέσσερις οφειλές που υπήρχαν.

Η ΑΕΚ Betsson ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από το πρόβλημα των ban που είχε επιβάλλει η FIBA. H κατάσταση μάλιστα άλλαξε τα τελευταία 2 χρόνια, άλλαξε το καθεστώς από την παγκόσμια ομοσπονδία και τον ΕΣΑΚΕ, με την Ένωση μάλιστα να λαμβάνει και επιστολή για ανάκληση δελτίων, για μια υπόθεση όμως η οποία είχε τακτοποιηθεί.

Τις τελευταίες μέρες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρχαν 4 ανοιχτές υποθέσεις απαγόρευσης μεταγραφών, οι οποίες όμως δεν δημιουργούσαν ανησυχία, καθώς τα ποσά ήταν μικρά, συγκρίνοντας ανάλογα των προηγούμενων ετών.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν «τρέξει» τις διαδικασίες για να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα αυτό. Ήδη μάλιστα έχουν τακτοποιηθεί δύο εξ αυτών, με τις επόμενες δύο υποθέσεις να έχουν πάρει τον δρόμο τους και εντός των επόμενων ημερών να δίνεται οριστική λύση στο θέμα αυτό.

Η ΑΕΚ Betsson αναμένεται να αφήσει οριστικά πίσω το θέμα των ban από την FIBA, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη «τρέξει» σημαντικά θέματα για την επόμενη μέρα της ομάδας, με την διαμόρφωση του κλειστού των Λιοσίων και των εξωτερικών χώρων του γηπέδου να έχουν μπει σε προτεραιότητα στην παρούσα φάση.