«Επενδύει» σε Ναχίμ Αλέιν η ΑΕΚ Betsson

Ναχίμ Αλέιν

«Επενδύει» σε Ναχίμ Αλέιν η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 27.07.2024

Η μεταγραφή του Πρέντις Χαμπ ήταν η αρχή για την AEK Betsson, η οποία πλέον ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια μεταγραφή-επένδυση με την απόκτηση του Ναχίμ Αλέιν από το St. John's του Ρικ Πιτίνο,

Ο Πρέντις Χαμπ ήταν ο πρώτος για το φετινό καλοκαίρι, όμως η ΑΕΚ Betsson δεν μένει εκεί. Η Ένωση θέλει να ενισχύσει και να «γεμίσει» το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον.

Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Ναχίμ Αλέιν, με τον οποίο βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών. Ο Αλέιν είναι 23 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Μέχρι πρότινος βρισκόταν στο Κολέγιο, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα με το Κονέκτικατ, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο St. John's υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης μάλιστα μίλησαν με τον Hall of Famer προπονητή για την περίπτωση του Αλέιν και πήραν πολύ καλό scouting report, γεγονός το οποίο έτρεξε τις διαδικασίες για να προχωρήσει το deal.

Ο Αλέιν την περασμένη σεζόν μέτρησε 6,4 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, με 44% στα σουτ εντός πεδιάς και τώρα ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας του υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.