Προβάρει τα κιτρινόμαυρα της AEK Betsson ο Γάιος Σκορδίλης

Γάιος Σκορδίλης

i

© Intime

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα της AEK Betsson ο Γάιος Σκορδίλης

Χρήστος Τσάλτας 22:26 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 19.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson καλύπτει τα κενά στο ρόστερ της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη, ώστε να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της για την ερχόμενη σεζόν.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ έντονο σε όλα τα επίπεδα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση αναμένεται να αλλάξει αρκετά, όσον αφορά το ρόστερ της, με αρκετά νέα πρόσωπα να έρχονται στο κλειστό των Λιοσίων. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι και ένας παίκτης που την σεζόν 2023-24 γεύτηκε μια μεγάλη χαρά στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Γάιος Σκορδίλης αναμένεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑEK Betsson. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει κύκλο επαφών τις τελευταίες ώρες, προκειμένου ο έμπειρος σέντερ να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης και να δώσει όγκο και δύναμη στη θέση 5.

Η κίνηση Σκρδίλη ωστόσο έχει και άλλη μία σημασία. Αυτό γιατί αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βετεράνους του ρόστερ και θα βοηθήσει με την παρουσία του τους νεότερους συμπαίκτες του. Επιπλέον, με την επικείμενη απόκτησή του οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους, με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά την κατηγορία και θα ξεκουράζει τους βασικούς σέντερ της ομάδας. Στη φροντ λάιν άλλωστε θα γίνουν δύο κινήσεις για παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις 4-5, αλλά και έναν rim protector με αθλητικά προσόντα, που θα έχει έφεση στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη.

Το γήπεδο που έχει ως έδρα η Ένωση, το κλειστό των Λιοσίων, το γνωρίζει καλά από την σεζόν 2023-24 ο έμπειρος σέντερ. Κι αυτό γιατί, ως παίκτης του Μίλωνα, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League, νικώντας τον Πανιώνιο στον «τελικό» του Final 4.

Ο Κουζμίνσκας στο πλάνο του Σάκοτα στην AEK Betsson: Η θέση και η επιθυμία να βγάλει το 100% στο παρκέ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:30 - 19.07.2024

Ο Κουζμίνσκας στο πλάνο του Σάκοτα στην AEK Betsson: Η θέση και η επιθυμία να βγάλει το 100% στο παρκέ

Η ΑΕΚ Betsson έκλεισε θετικά μια πολύ σημαντική υπόθεση, την παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Λιθουανό φόργουορντ να... λύνει τα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα.

ΑΕΚ Betsson και Σκορδίλης μπήκαν άμεσα σε διαδικασία επαφών και αμέσως βρέθηκε σημείο ταύτισης. Οι πληροφορίες του Sportal μάλιστα αναφέρουν πως το deal θα κλείσει άμεσα και ο έμπειρος σέντερ θα είναι ο πέμπτος Έλληνας του ρόστερ μετά τους Καράμπελα, Φλιώνη, Νετζήπογλου και Κουζέλογλου, ενώ θα είναι μια επιπλέον λύση στην φροντ λάιν.