Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson

ΡαϊΚουάν Γκρέι

Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:52 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 13.08.2024

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι είναι ο «εκλεκτός» του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του αθλητικού σέντερ στην ΑΕΚ Betsson της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση βρίσκεται κοντά σε deal με τον εκρηκτικό ψηλό.

Το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ της ΑΕΚ Betsson έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Χάντερ Χέιλ θα φοράει τη φανέλα της Ένωσης, καθώς όπως ανέφερε το Sportal από τα ξημερώματα της Κυριακής ο χαρισματικός σκόρερ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε μια μεταγραφή που ενισχύει σημαντικά την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα η Ένωση της νέας σεζόν θα πάρει την τελική της μορφή με δύο κινήσεις: έναν αθλητικό σέντερ και έναν παίκτη στη θέση 3, που μπορεί να κατεβαίνει και στο 2 υπό προϋποθέσεις.

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ, που έχει μπει σε πρώτο πλάνο, μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης Χέιλ, η Ένωση έχει «σημαδέψει» την περίπτωση του ΡαϊΚουάν Γκρέι, όπως αποκάλυψε το Sportal με ρεπορτάζ το Σάββατο (10/08). Ο Αμερικανός σέντερ, που αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς την περασμένη σεζόν, έχει όλα τα στοιχεία που αρέσουν στον Ντράγκαν Σάκοτα και για το λόγο αυτό η περίπτωσή του είναι στην κορυφή της λίστας.

Οι πληροφορίες του Sportal μάλιστα αναφέρουν πως οι επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ Betsson και τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, με τη συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν να είναι κοντά. Η Ένωση άλλωστε έδειξε πόσο ήθελε τον απόφοιτο του Φλόριντα Στέιτ, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Η υπόθεση Γκρέι βρίσκεται σε καλό δρόμο για την ΑΕΚ Betsson, που έχει κάνει σημαντική προεργασία με την περίπτωσή του, δείγμα της μεγάλης επιθυμίας του «Σάλε» να δει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν. Όσον αφορά τον παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 3, η Ένωση κυνηγάει μια περίπτωση «βόμβα» για τα ελληνικά δεδομένα, ώστε να κλείσει το ρόστερ της με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!