Για το 4Χ4 στο BCL η ΑΕΚ

ΑΕΚ

Για το 4Χ4 στο BCL η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 08:51 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Κινγκ Στσέτσιν (19:30) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL, έχοντας σαν στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή, αλλά και αήττητη στον όμιλο.

Να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου στο BCL θέλει η AEK Betsson, που αντιμετωπίζει την Κινγκ Στσέτσιν, στο κλειστό των Λιοσίων. Μετά τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου έφτασε μια ανάσα από μεγάλο «διπλό», η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι συνεργάτες του έχουν ζητήσει από τους παίκτες τους να κρατήσουν το μομέντουμ του αγώνα με το «τριφύλλι» και ιδίως του δευτέρου μέρους, στο οποίο η Ένωση έκανε σπουδαία εμφάνιση και γύρισε από το -11, διεκδικώντας στα ίσα το ροζ φύλλο αγώνα.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό προπονητή είναι πως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος προπονήθηκε σε κανονικό ρυθμό την Τρίτη, όπως ήταν αναμενόμενο και θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Η Ένωση στον πρώτο γύρο κατάφερε να επικρατήσει των Πολωνών με 86-77, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Τσέισον Ραντλ, που τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 8/11 σουτ. Κάτι που θέλει να επαναλάβει ο Αμερικανός και στο παιχνίδι που έρχεται, ιδίως μετά το 1/8 σουτ που μέτρησε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν και την ανταπόκριση του κόσμου, ώστε να αποτελέσει έκτο παίκτη στην προσπάθεια για νίκη. Η ΑΕΚ διαθέτει έως 1.800 εισιτήρια, όλα διαρκείας, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί και περιμένουν οι φίλοι της ομάδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Tags: