Μπήκαν οι μπουλντόζες στα Λιόσια για τα γήπεδα της Ακαδημίας της AEK Betsson (vid)

Μπήκαν οι μπουλντόζες στα Λιόσια για τα γήπεδα της Ακαδημίας της AEK Betsson (vid)

Χρήστος Τσάλτας 14:38 - 18.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson φροντίζει για το μέλλον της, μέσω της AEK BC Academy, με το κλειστό των Λιοσίων να γίνεται... εργοτάξιο από το μεσημέρι της Πέμπτης (18/07), καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για τα δύο γήπεδα που θα στεγάζεται η Ακαδημία.

Το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο σε όλα τα επίπεδα για την AEK Betsson, που έχει σαν στόχο να κάνει restart σε όλα τα επίπεδα και να επιστρέψει στα υψηλά πατώματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει αναλάβει το «χτίσιμο» του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν μένουν μόνο σε αυτό.

Διότι φροντίζουν και για το μέλλον τους, μέσα από την AEK BC Academy. Ήδη άλλωστε έχει ανακοινωθεί η κατασκευή δύο γηπέδων σε μορφή AirDome, εντός του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού των Λιοσίων. Στο «σπίτι» της ΑΕΚ Betsson θα... χτυπάει η καρδιά όλου του οργανισμού, τόσο αναφορικά με την ανδρική ομάδα, όσο και με την Ακαδημία.

Η Πέμπτη (18/07) μάλιστα ήταν μέρα με ξεχωριστή σημασία. Αυτό γιατί ξεκίνησαν οι εργασίες για τα δύο γήπεδα που θα στεγάσουν το μέλλον της ΑΕΚ Betsson. Οι μπουλντόζες μπήκαν και πλέον το έργο προχωράει, ώστε τους επόμενους μήνες να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των γηπέδων και η Ένωση να έχει το δικό της Ακαδημαϊκό Αθλητικό Κέντρο, εκεί όπου «χτυπάει» η καρδιά της.

Το έργο αυτό αναμένεται να αλλάξει επίπεδο τον οργανισμό, καθώς θα περιλαμβάνει, πέραν των δύο γηπέδων, αποδυτήρια, γυμναστήριο, αλλά και εστιατόριο, ενώ τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα και για προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης της κεντρικής σάλας του κλειστού των Λιοσίων. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Ενωσίτης επιχειρηματίας Επαμεινώνδας Ζούζουλας μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν αναλάβει το management της AEK BC Academy.