Έβαλε... μπρος για Παναθηναϊκό η ΑΕΚ Betsson με λευκό απουσιολόγιο

Σι Τζέι Μπράις και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Έβαλε... μπρος για Παναθηναϊκό η ΑΕΚ Betsson με λευκό απουσιολόγιο

Χρήστος Τσάλτας 18:45 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 17.10.2024

Η αναμέτρηση στη Βόννη ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ Betsson, η οποία ξεκίνησε προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/10, 20:15).

Η πρώτη ήττα της σεζόν ήρθε για την ΑΕΚ Betsson στη Γερμανία, κόντρα στη Βόννη. Η Ένωση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Ροέλ Μουρς, είχε μια... καταστροφική τέταρτη περίοδο και είδε τους Γερμανούς να φτάνουν στη νίκη με 93-74. Ένα αποτέλεσμα, αλλά και ένα φίνις στο παιχνίδι που «πλήγωσαν» την Ένωση ενόψει συνέχειας.

Η σεζόν είναι μεγάλη ωστόσο και τα παιχνίδια διαδοχικά μέσα στη σεζόν. Έτσι, κανείς δεν μένει σε όσα έγιναν στο Telekom Dome, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να στρέφουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός, κάτι που γνωρίζουν άπαντες εντός των τειχών, ενώ ο Σάκοτα και οι παίκτες του ξέρουν καλά πως δεν είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό και τα πάντα θα κριθούν από την διάθεση των παικτών του Εργκίν Αταμάν στην αναμέτρηση. Παρ' όλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια για 40 λεπτά το τριφύλλι, διεκδικώντας ό,τι τους αναλογεί στην αναμέτρηση.

Η Ένωση έβαλε μπρος στην προετοιμασία της, με τον Σάκοτα να μην έχει προβλήματα και άπαντες να είναι στη διάθεσή του. Πριν από την προπόνηση οι παίκτες είδαν βίντεο με όσα λάθη έγιναν στην Γερμανία και τον Σάκοτα να τονίζει στους παίκτες του τι δεν έκαναν σωστά στην τέταρτη περίοδο του αγώνα όταν και έχασαν πλήρως την επαφή τους με το σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν 3 «γεμάτες» μέρες προπονήσεων μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας, με το επόμενο παιχνίδι να είναι σχεδόν αμέσως, το επόμενο Σάββατο, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη (26/10, 17:00). Γεγονός που σημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και χάσιμο στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Sportal Euroleague Live με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης