Φιλική... ισοπαλία στο Olympic Hall της Φυλής για ΑΕΚ Betsson και Λαύριο

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Φιλική... ισοπαλία στο Olympic Hall της Φυλής για ΑΕΚ Betsson και Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 20:17 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 05.09.2024

ΑΕΚ Betsson και Λαύριο τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό προετοιμασίας στο Olympic Hall της Φυλής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 92-92.

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson αντιμετώπισε το Λαύριο στο Olympic Hall της Φυλής, σε έναν αγώνα με σκορ και θέαμα. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι ισόπαλες με 92-92, με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας. Σε αυτή τη φάση άλλωστε το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς Ντράγκαν Σάκοτα και Κώστας Μέξας θέλησαν να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους.

Η Ένωση για ακόμα ένα παιχνίδι μέτρησε απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Καματερός, Πλιλάβιος και Νικολάου, με τον Ζώη Καράμπελα να επιστρέφει στη δράση και να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Για τους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκαν οι: Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Χαμπ, Κουζέλογλου, Καράμπελας, Αλίν, Γκόλντεν, Φίλλιος, Σκορδίλης.

Για την ΑΕΚ Betsson δεν αγωνίστηκαν και οι Δημήτρης Φλιώνης και Χάντερ Χέιλ, που αναμένεται να ανεβάσουν στροφές άμεσα, αλλά και ο Τζέιντιν Πάρκερ, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (04/09) και δεν είχε προπονήσεις στα πόδια του με τους νέους συμπαίκτες του.

Εκτός στο φιλικό ήταν και ο Σι Τζέι Μπράις, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ένωσης ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ Betsson θα είναι επί σερβικού εδάφους, καθώς από 9 έως 15 Σεπτέμβρη η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για μια σειρά προπονήσεων και πολύ δυνατών φιλικών, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την FMP (10/09) στην σερβική πρωτεύουσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!