Με πλήρες ρόστερ και καλή ψυχολογία στην Αθήνα η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν ενόψει ΑΕΚ Betsson

Ο Σμουέλ Μπρένερ

Με πλήρες ρόστερ και καλή ψυχολογία στην Αθήνα η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν ενόψει ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 17:34 - 30.09.2024

Η πρεμιέρα του BCL πλησιάζει και η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10, 19:00), με τους Ισραηλινούς να έχουν όλα τα όπλα στην φαρέτρα τους.

Σε ρυθμούς BCL κινείται η ΑΕΚ Betsson, καθώς την Τρίτη ξεκινάει μια άκρως απαιτητική σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Η αρχή γίνεται στον ευρωπαϊκό όμιλο της ομάδας, όπου πρώτος αντίπαλος θα είναι η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

Πρόκειται για ομάδα που αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στο Ισραήλ, όπου φέτος κατάφερε να «σοκάρει» την Ευρώπη, κερδίζοντας την Χάποελ Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του Winner's Cup, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πάτρικ Μπέβερλι με την κόκκινη φανέλα.

Η ομάδα του Σμουέλ Μπρένερ έχει ξεκινήσει με πολύ θετικά μηνύματα τη φετινή σεζόν, έχοντας στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Αϊζάια Μάιλς, που επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος της ΑΕΚ Betsson, αλλά και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε Καρδίτσα και Άρη, αντίστοιχα.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ δεν είχαν αγωνιστεί οι Κένταλ ΜακΚάλουμ και Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από covid, ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι όμως βρίσκονται στην αποστολή για την Αθήνα, με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν να ταξιδεύει με λευκό απουσιολόγιο στη χώρα μας και με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα. Το Σάββατο (05/10) άλλωστε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, στο Ισραήλ, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!