Προετοιμασία με προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει Καρδίτσας

Προετοιμασία με προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει Καρδίτσας

Χρήστος Τσάλτας 19:11 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Ο Ζοάν Πλάθα καλείται να προετοιμάσει την ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Καρδίτσα έχοντας αρκετά προβλήματα

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (4/11, 17:15) με την Καρδίτσα στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του μετά το ρεπό της Δευτέρας (30/10) επέστρεψαν στη δουλειά, αλλά τα προβλήματα παραμένουν εκεί. Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση) και Εμφιόντου Καμπενγκέλε (θλάση). 

Οι δυο παίκτες αναμένεται να προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς από την Τετάρτη (1/11), προκειμένου προοδευτικά να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Θεσσαλική ομάδα.

Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στην αναμέτρηση με Άρη. Ο πλέι μέικερ των «κιτρινόμαυρων» είχε αισθανθεί ενοχλήσεις και το προηγούμενο διάστημα, αλλά φαίνεται πως έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.

Είναι και επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν!
EUROLEAGUE

17:42 - 31.10.2023

Είναι και επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από σήμερα ο Κέντρικ Ναν! Η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ του Sportal από τις 23 Οκτωβρίου.

Με τις τρεις αυτές απουσίες είναι λογικό ο Ισπανός προπονητής να μην μπορεί να δουλέψει όπως θέλει για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με την Καρδίτσα.