Με... Κουζμίνσκας στην Πάτρα η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα (pic)

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Με... Κουζμίνσκας στην Πάτρα η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα (pic)

Χρήστος Τσάλτας 12:23 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα για την πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL και στο παιχνίδι της Πάτρας δεν θα είναι μόνη, καθώς στο πλευρό της θα έχει και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που θα μεταβεί οδικώς στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πρεμιέρα για τη φάση των 16 του BCL και η ΑΕΚ βρίσκεται στην Πάτρα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα. Ένα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.

Στο παιχνίδι αυτό η Ένωση δεν θα είναι μόνη. Διότι πέραν του κόσμου της, θα έχει στο πλευρό της και έναν άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα της έλειψε όσο ελάχιστοι. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει την αποκατάσταση στην Λιθουανία, έπειτα από το κάταγμα που υπέστη στο δάχτυλο.

Μάλιστα ο «Κούζμι» δεν θα μείνει στην Αθήνα, αλλά μεταβαίνει οδικώς για την Πάτρα, ώστε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, με σκοπό να τους στηρίξει ψυχολογικά σε αυτή την αναμέτρηση. Καθ' όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης, στη Λιθουανία, ο Κουζμίνσκας παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα στην ομάδα και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, προκειμένου να τους ωθήσει ψυχολογικά.

Θυμίζουμε πως για την ΑΕΚ εκτός αποστολής είναι ο αρχηγός, Δημήτρης Φλιώνης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα κάνει ο Όστιν Χόλινς, που έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.