Με όλα τα όπλα της η ΑΕΚ Betsson στην πρεμιέρα της στο BCL - Ντεμπούτο για Γκρέι

ΑΕΚ Betsson - Ντράγκαν Σάκοτα

Με όλα τα όπλα της η ΑΕΚ Betsson στην πρεμιέρα της στο BCL - Ντεμπούτο για Γκρέι

Χρήστος Τσάλτας 18:14 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 01.10.2024

Η AEK Betsson αντιμετωπίζει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα της στο BCL, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του ΡαϊΚουάν Γκρέι.

Η ώρα για την πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson στη σεζόν έφτασε. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στη Sunel Arena και θέλει να μπει με το δεξί στη σεζόν, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση ττου BCL με το... καλημέρα.

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν εντατικά όλες τις τελευταίες μέρες, με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Στην αναμέτρηση της Sunel Arena ο Σάλε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος έκανε προπονήσεις το τελευταίο τριήμερο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση σωματικά ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινόμαυροι δεν μετρούν προβλήματα, καθώς όλα τα διαθέσιμα όπλα είναι στη διάθεση του Σάκοτα, με την ψυχολογία να είναι σε πολύ καλά επίπεδα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν.

Η 12άδα της ΑΕΚ Betsson: Γκρέι, Σκορδίλης, Χαμπ, Καράμπελας, Φλιώνης, Μπράις, Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Αλίν, Κουζέλογλου, Γκόλντεν, Χέιλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!