Με ομόφωνη απόφαση η ΑΕΚ πήρε αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ

Μάκης Αγγελόπουλος

Με ομόφωνη απόφαση η ΑΕΚ πήρε αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ

Χρήστος Τσάλτας 18:52 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 09.07.2024

Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Τρίτη (09/07) και με ομόφωνη απόφαση χορήγησε άδεια στην ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-25.

Τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε έντονα στην Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, η οποία έκανε εξονυχιστικούς ελέγχους στον φάκελο της ομάδας, προκειμένου να της χορηγήσει άδεια για το πρωτάθλημα. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα υπήρξε ολόκληρη Συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ με βασικό θέμα την άδεια της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν συντονισμένες ενέργειες, σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας έναν γεμάτο -και χωρίς προβλήματα φάκελο. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικών Αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ να βγάλει την απόφασή της την Τρίτη (09/07).

«Καίγεται» για πλέι μέικερ η ΑΕΚ, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:42 - 09.07.2024

«Καίγεται» για πλέι μέικερ η ΑΕΚ, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα

Η ΑΕΚ ανεβάζει στροφές στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου το ρόστερ να πάρει την μορφή που θέλει ο Ντράγκαν Σάκοτα, με το θέμα του πλέι μέικερ να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Ο λόγος πίσω από αυτό και τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής χορηγήθηκε αδειοδότηση στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25. Κάτι που σημαίνει πως στον φάκελο δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, με την Ένωση να αφήνει πίσω της τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Αυτή η εξέλιξη δείχνει πως στην ΑΕΚ τα πράγματα αλλάζουν πλέον και οι δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν. Το φετινό καλοκαίρι άλλωστε, όπως έχουν καταγράψει σχετικά, η Ένωση θα απαλλαγεί οριστικά από τον «βραχνά» των ban που την κυνηγούσε στο παρελθόν, κοιτάζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Άλλωστε το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου να ανάπλαση του κλειστού των Λιοσίων με θεματικά πάρκα και όχι μόνο προχωράει, με το γήπεδο της ΑΕΚ να αλλάζει σταδιακά μορφή, προς το καλύτερο.