Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Καρδίτσα με συνταγή... Άρη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Καρδίτσα με συνταγή... Άρη

Χρήστος Τσάλτας 16:07 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 12.10.2024

Επιστροφή στη Sunel Arena για την ΑΕΚ Betsson η οποία αντιμετωπίζει την Καρδίτσα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει απρόοπτα και τον Ναχίμ Αλίν να μένει για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός 12άδας.

Μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, η ΑΕΚ Betsson θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και απέναντι στην Καρδίτσα. Η Ένωση έχει χτίσει καλό μομέντουμ στο ξεκίνημα της σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να... πατήσει στην ίδια λογική.

Στο πλαίσιο αυτό η σύνθεση της ομάδας δεν θα έχει αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Ο Σάκοτα θέλει οι παίκτες του να έχουν το καλύτερο επίπεδο χημείας και έτσι η 12άδα αναμένεται να μείνει ίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Ναχίμ Αλίν θα είναι εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, ως έβδομος ξένος, με την εξάδα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να αποτελείται από τους ΡαϊΚουάν Γκρέι, Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκραντ Γκόλντεν και Χάντερ Χέιλ.

Η 12άδα της ΑΕΚ Betsson αποτελείται από τους: Γκρέι, Σκορδίλη, Χαμπ, Καράμπελα, Φλιώνη, Μπράις, Φίλλιο, Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Γκόλντεν, Χέιλ.

Στην αναμέτρηση αυτή η Ένωση θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο, καθώς αναμένονται αρκετοί φίλοι των κιτρινόμαυρων στη Sunel Arena, για να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη σε ακόμα ένα παιχνίδι της Stoxiiman GBL.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!