Με Μόργκαν η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο
i

© Intime

Με Μόργκαν η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 19:24 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο (30/12, 20:15), με τον Ζοάν Πλάθα να έχει στη διάθεσή του τον Τζόρνταν Μόργκαν, καθώς λύθηκε κάθε πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2023 είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το Λαύριο στο κλειστό της Λαυρεωτικής και στοχεύει μόνο στη νίκη, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το έτος. Παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις αλλαγές στο ρόστερ, ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του προπονήθηκαν με σκοπό να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Στην προσπάθεια αυτή η Ένωση θα έχει και μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της. Διότι ο Τζόρνταν Μόργκαν, που έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (28/12) στην χώρα μας, θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση, κάνοντας ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στο κλειστό των Λιοσίων και το Σάββατο θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση. Το letter of clearance από την VTB League ήρθε στην ώρα του, ενώ και ο παίκτης έβγαλε δελτίο κανονικά στην Basket League.

Έτσι, αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος. Απουσίες για την Ένωση δεν υπάρχουν στο παιχνίδι αυτό, καθώς ο Μάνος Χατζηδάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να κλείσουν ιδανικά το 2023.

Sportal Euroleague Show με Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής Sportalgr