Μένει εκτός και με Προμηθέα ο Φλιώνης στην ΑΕΚ

Δημήτρης Φλιώνης

Μένει εκτός και με Προμηθέα ο Φλιώνης στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 10:55 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Φλιώνης δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια της ΑΕΚ, με Απόλλωνα Πάτρας και Άρη και αναμένεται να μείνει εκτός μάχης και στην πρεμιέρα της φάση των 16 του BCL κόντρα στον Προμηθέα (23/01).

Η φετινή σεζόν έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και προβλήματα για τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από το ξεκίνημα της σεζόν από ενοχλήσεις στη μέση. Αυτές πότε υποχωρούν και πότε του δημιουργούν πόνο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες εβδομάδες έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ενισχύσει την ομάδα του, έσφιξε τα δόντια όμως εσχάτως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ανάγκασε τον Ζοάν Πλάθα να τον αφήσει εκτός στα παιχνίδια με Απόλλωνα Πάτρας και Άρη, για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Δύο παιχνίδια στα οποία οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν οδυνηρές ήττες.

Στον ορίζοντα η Ένωση έχει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τώρα, απέναντι στον Προμηθέα, στην Πάτρα, για την πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Όστιν Χόλινς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όμως ο Πλάθα και πάλι δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό του.

Ο Φλιώνης αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ακόμα ένα παιχνίδι. Οι πόνοι στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει στο 100%, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έτσι, ο Πλάθα θα καταστρώσει τα πλάνα του για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου χωρίς ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» στην περιφέρεια.