Ημέρα... Χέιλ στην ΑΕΚ Betsson: Πιάνει δουλειά με τη νέα του ομάδα

Χάντερ Χέιλ

Ημέρα... Χέιλ στην ΑΕΚ Betsson: Πιάνει δουλειά με τη νέα του ομάδα

Χρήστος Τσάλτας 09:50 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 02.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη περιλάμβανε άφιξη για την ΑΕΚ Betsson. Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στη χώρα μας, με πτήση από τις ΗΠΑ, με σκοπό να συμβάλλει στο να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να την οδηγήσει σε νίκες και επιτυχίες, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ως λάτρης της προπόνησης και της σκληρής δουλειάς, ο Αμερικανός δεν σκοπεύει να χάσει ούτε μία μέρα από το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι, από την Δευτέρα (02/09) αναμένεται να πατήσει παρκέ, προκειμένου να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, αλλά και τον Ντράγκαν Σάκοτα και εν συνεχεία να προπονηθεί για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χέιλ είναι ο παίκτης ηγέτης που ήθελε ο «Σάλε» για το ρόστερ της νέας σεζόν και με τις κινήσεις Αγγελόπουλου η Ένωση κατάφερε να τον κάνει δικό της. Έτσι κι αυτός, έχοντας ισχυρό κίνητρο ενόψει της νέας προσπάθειας, θα μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που θα γίνει από την Δευτέρα.

Ο λόγος της απουσίας του όλο αυτό το διάστημα είχε να κάνει με την αποκατάσταση στο πληγωμένο πόδι του. Όπως τόνισε στο Sportal, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% αλλά βελτιώνεται συνεχώς, δείχνοντας έτοιμος για την πρόκληση που έχει στον ορίζοντα.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του στο φιλικό της Πέμπτης (05/09) απέναντι στο Λαύριο, όπου για πρώτη φορά θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα και θα μπει σε κατάσταση αγώνα με τη νέα του ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!