Η ΑΕΚ Betsson απέκτησε στυλ με τη νέα της συνεργασία

Η ΑΕΚ Betsson απέκτησε στυλ με τη νέα της συνεργασία

Χρήστος Τσάλτας 13:51 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 19.10.2024

Ένας νέος συνεργάτης προστέθηκε τη φετινή σεζόν στο πλευρό της ΑΕΚ Betsson, με την εταιρεία PORTOBELLO'S να ντύνει τους κιτρινόμαυρους.

Τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ Betsson έχει προσθέσει νέους συνεργάτες στο πλευρό της, ενισχύοντας την ομάδα σε χορηγικό επίπεδο. Πέραν των περσινών συμφωνιών, οι οποίες συνεχίζουν για ακόμα μια σεζόν, η Ένωση έχει στο πλευρό της και νέους συμπαίκτες, όπως την εταιρία PORTOBELLO'S η οποία ντύνει το προπονητικό σταφ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η εικόνα της τέταρτης περιόδου στην Γερμανία και αυτό που θέλει να αλλάξει ο Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:59 - 18.10.2024

Η εικόνα της τέταρτης περιόδου στην Γερμανία και αυτό που θέλει να αλλάξει ο Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα στην Γερμανία, κόντρα στην Βόννη «πλήγωσε» άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην χάνει ούτε μία μέρα σχετικά με την προετοιμασία της Ένωσης για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ Βetsson BC ανακοινώνει, ότι το PORTOBELLO’S θα είναι ο νέος Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού της Ομάδας μας.

Το PORTOBELLO’S είναι η εταιρεία-σταθμός στην ανδρική ένδυση της Ελλάδας, καθώς ηγείται στο χώρο του «smart dress» εδώ και 4 δεκαετίες. Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της έως και σήμερα έχει στόχο να ικανοποιεί την ανάγκη της κομψής και περιποιημένης ένδυσης για όλους τους άνδρες ηλικίας 25 έως 55 ετών, προσφέροντάς τους τη βέλτιστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα, η εταιρεία εισάγει τα υφάσματά της από την Μέκκα του είδους, την Ιταλία και στη συνέχεια επαγγελματίες του χώρου σχεδιάζουν και παράγουν ενδύματα και αξεσουάρ αποκλειστικά γι’ αυτήν. Αριθμώντας πλέον 11 φυσικά καταστήματα και ένα e-shop, με γνώμονα την ηθική, το σεβασμό και την ειλικρίνεια ως προς το έργο της, αποστολή της είναι να παραμείνει η πρώτη και καλύτερη επιλογή του άνδρα σε ό,τι αφορά στην κομψή smart-casual ένδυση, για τα επόμενα 40 χρόνια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!