Νίκη στην Ευρώπη μετά από 302 μέρες για την ΑΕΚ Betsson

Νίκη στην Ευρώπη μετά από 302 μέρες για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:58 - 01.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson μπήκε με το δεξί στο φετινό BCL, λυγίζοντας την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, σε ένα αποτέλεσμα που είχε τη σημασία του.

Για την ΑΕΚ Betsson η νίκη στην πρεμιέρα ήταν μονόδρομος, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα του BCL. Ιδίως από τη στιγμή που ο αγώνας διεξαγόταν στην Sunel Arena, άλλο αποτέλεσμα πέρνα της νίκης δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η νίκη ήρθε, σε μια βραδιά που ο Πρέντις Χαμπ ήταν ασταμάτητος με 28 πόντους και 7 τρίποντα. Η Ένωση μπήκε με το δεξί στον όμιλο και παράλληλα έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που είχε από την περασμένη σεζόν.

Η νίκη με 80-71 ήταν η πρώτη για τους κιτρινόμαυρους μετά τις 5 Δεκεμβρίου του 2023, όταν και είχαν επικρατήσει με 110-79 της Ντινάμο Σάσαρι στην έδρα τους.

Έκτοτε η Ένωση μέτρησε 7 διαδοχικές ήττες, τελειώνοντας τη φάση των 16 της περσινής σεζόν με ρεκόρ 0-6. Φέτος όμως άφησε τις ήττες πίσω και μπήκε με το δεξί στην Ευρώπη, δίνοντας τον τόνο για τη συνέχεια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!