O Αγγελόπουλος ανακοινώνει την ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής και αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

O Αγγελόπουλος ανακοινώνει την ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής και αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 00:50 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:56 - 17.09.2024

Μια πολύ σημαντική ημέρα ξημερώνει για τον οργανισμό της ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος θα ανακοινώσει την ονονατοδοσία του κλειστού, σε μια κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Είναι αλήθεια πως μόλις η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Μάκη Αγγελόπουλου, οι πρώτοςσκέψεις των φίλων της Ένωσης είχαν να κάνουν με αμφιβολία για την επόμενη μέρα.

Ουδέποτε άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση στο παρελθόν. Μόνο που αυτή τη φορά η κίνηση περιλαμβάνει μια άκρως θετική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα,  η μεγάλη συνέντευξη ατυπου του Αγγελόπουλου σχετίζεται με το deal που έχει επιτευχθεί για την ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει νέα μορφή στο πλαίσιο των επενδύσεων που θα γίνουν.

Η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία με εταιρεία ενέργειας από το εξωτερικό, σε μια υπόθεση την οποία χειριζόταν ο ίδιος ο Αγγελόπουλος εδώ και αρκετούς μήνες, με προσωπικές επαφές με τα στελέχη της εταιρείας όπου και έγινε ανάλυση του πλάνου.

Το deal κλείδωσε και το μεσημέρι της Τρίτης η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, δια στόματος του μεγαλομετόχου της θα ανακοινώσει όλο το πλάνο και την επόμενη μέρα, σε μια εξέλιξη που αλλάζει επίπεδο τηνομαδα πλήρως.

Με την κίνηση αυτή ο Αγγελόπουλος θέλει να... ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο ώστε να σταθεί στο πλευρό της ομάδας,  δείχνοντας πως φέτος τα προβλήματα του παρελθόντος λύνονται το ένα μετά το άλλο, ενώ ο οργανισμός μπαίνει σε νέα τροχιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!