Χάρηκαν με την ψυχή τους το «διπλό» στο Αλεξάνδρειο οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson

ΑΕΚ

Χάρηκαν με την ψυχή τους το «διπλό» στο Αλεξάνδρειο οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:59 - 05.10.2024

Η AEK Betsson έφυγε με εκτός έδρας νίκη από το Αλεξάνδρειο, στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι πανηγυρικό.

Αποστολή εξετελέσθη για την ΑΕΚ Betsson στο Αλεξάνδρειο, κόντρα στον Άρη. Απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη η Ένωση είχε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, μέσα από την άμυνα και ξεδιπλώνοντας ποιότητα και χαρακτήρα έφτασε στη νίκη.

Το τελικό 70-59 έδειξε πολλά για την εικόνα της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα, που μέχρι εκείνο το παιχνίδι μετρούσε 5 σερί ήττες από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, εντός και εκτός έδρας. Ένα σερί στο οποίο έβαλε τέλος με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

«Πέταξε» μέσα στο Αλεξάνδρειο η ΑΕΚ Betsson και... κατάπιε τον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:57 - 05.10.2024

«Πέταξε» μέσα στο Αλεξάνδρειο η ΑΕΚ Betsson και... κατάπιε τον Άρη

Η ΑΕΚ Betsson ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε τα πάντα δύσκολα στον Άρη στην επίθεση και με μπροστάρηδες τους Μπράις, Κουζμίνσκας και Γκρέι πέρασε από το Αλεξάνδρειο (70-59), δείχνοντας χαρακτήρα.

Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν εξαιρετικό στα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το αποτέλεσμα. Άπαντες εστίαζαν στο γεγονός πως η ομάδα δεν «λύγισε» από την ατμόσφαιρα στο Παλέ, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η άμυνα έδωσε τον τόνο για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα όλοι σχολίαζαν την ατμόσφαιρα και τόνιζαν με νόημα πως «θέλουμε κι εμείς κάτι ανάλογο στην Sunel Arena, δείξαμε πως έχουμε την ομάδα για να κερδίζει σε τέτοιες έδρες και ο κόσμος μπορεί να περάσει καλά στο γήπεδό μας».

Για τους κιτρινόμαυρους πλέον η προοσχή στρέφεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, κόντρα στην Καρδίτσα, με τον στόχο να είναι η παρουσία όσο περισσότερου κόσμου στις εξέδρες, για να δώσει ώθηση στην ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!