Ο διάλογος Σάκοτα - Φλιώνη που έφερε την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ Betsson στη δράση

Δημήτρης Φλιώνης

Ο διάλογος Σάκοτα - Φλιώνη που έφερε την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ Betsson στη δράση

Χρήστος Τσάλτας 22:36 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 11.09.2024

Ο Δημήτρης Φλιώνης επέστρεψε έπειτα από 9 μήνες στα παρκέ, στο φιλικό της ΑΕΚ Betsson με την FMP, με μια σύντομη συνομιλία με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βάζει το... τρένο στις ράγες.

Για τον οργανισμό της ΑΕΚ Betsson, αλλά και τον Δημήτρη ΦΛιώνη η 10η Σεπτεμβρίου είχε τη δική της ξεχωριστή σημασία ως ημερομηνία. Αυτό γιατί στο φιλικό κόντρα στην FMP, στο Βελιγράδι, ο αρχηγός της Ένωσης επέστρεψε στα παρκέ, παίζοντας για 5'42'' κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τους κιτρινόμαυρους, που γνώρισαν την ήττα με 84-73, όμως στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είχε την ελάχιστη σημασία. Πέρασε σε δεύτερη (ίσως και σε τρίτη) μοίρα. Διότι για την Ένωση το νέο της ημέρας ήταν άλλο.

Η δουλειά που συνεχίζεται στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson και τα crash test επιπέδου Euroleague
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:31 - 11.09.2024

Η δουλειά που συνεχίζεται στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson και τα crash test επιπέδου Euroleague

Non stop η δουλειά στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να προπονούνται επί σερβικού εδάφους, λίγο πριν από τα παιχνίδια επιπέδου... Euroleague που έρχονται.

Η επάνοδος του αρχηγού στο παρκέ, έπειτα από μια πολύ επίπονη διαδικασία, με θεραπείες, επέμβαση και αποκατάσταση για επιστροφή στη δράση τον έκαναν να χάσει όλο το β' μισό της σεζόν πέρυσι, όμως τώρα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί και να ενισχύσει την ομάδα του.

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν τις τελευταίες μέρες όταν και ο διεθνής γκαρντ έκανε προπονήσεις σε εντατικό ρυθμό, έχοντας αφήσει πίσω το συντηρητικό πρόγραμμα των πρώτων 10 ημερών. Λειτούργησε βάσει του πλάνου του και αυτό πήγε όπως το είχε σχεδιάσει και ο ίδιος, αλλά και η ομάδα. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι με την υπόλοιπη αποστολή.

Από την πρώτη στιγμή που ταξίδεψε με την ομάδα υπήρχε η σκέψη ώστε να αγωνιστεί στα φιλικά του Βελιγραδίου, έστω και για λίγο. Εν τέλει, η απόφαση πάρθηκε λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την FMP, σε μια συνομιλία που είχε με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

«Θες να μπεις σήμερα στο παρκέ να ξεσκουριάσεις; Είσαι έτοιμος;», ήταν η σχετική ερώτηση του «Σάλε», ο οποίος εισέπραξε καταφατική απάντηση από τον Φλιώνη, χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι έδωσε χρόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο στον αρχηγό της ΑΕΚ Betsson.

Κάπως έτσι, μια πολύ επώδυνο κεφάλαιο έκλεισε, με τον Δημήτρη Φλιώνη να πατάει παρκέ και την Ένωση να έχει ξανά διαθέσιμο και δυνατό τον αρχηγό της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!