Ο Χατζηχρήστος είδε δια ζώσης τις αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής

Ο Χατζηχρήστος είδε δια ζώσης τις αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής

Χρήστος Τσάλτας 14:28 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 07.09.2024

Μια... αρχηγική επίσκεψη περιλάμβανε το μεσημέρι του Σαββάτου για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, βρέθηκε στο κλειστό και πήρε μια γεύση απ' όσα έχουν αλλάξει εντός του χώρου.

Το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει πολλές αλλαγές για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ανακοινώσει βελτιωτικές κινήσεις στο πλαίσιο της αναβάθμισης της game-day experience των φιλάθλων της ομάδας και όχι μόνο. Ήδη άλλωστε οι πρώτες αλλαγές έχουν γίνει.

Τα καθίσματα βρέθηκαν στο μικροσκόπιο, καθώς στο πάνω διάζωμα τα κόκκινα καθίσματα έδωσαν τη θέση τους σε μαύρα, ενώ και στις πτυσσόμενες στις κεντρικές θύρες τα μπλε καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από μαύρα.

Σιγά σιγά θα γίνουν αλλαγές και στα κεντρικά διαζώματα, τόσο στις κερκίδες μπροστά από τις μπασκέτες, αλλά και στις κεντρικές κερκίδες, ώστε να υπάρχει χρωματική... ομοιομορφία και να παίρνει το γήπεδο χρώμα... ΑΕΚ για τα καλά.

Όλες αυτές τις αλλαγές τις είδε δια ζώσης μια εμβληματική μορφή της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και έτσι βρέθηκε για πρώτη φορά, ενόψει της νέας σεζόν, στο Olympic Hall της Φυλής, όπου και πήρε μια πρώτη γεύση απ' όσα νέα θα υπάρξουν φέτος.

Ο Χατζηχρήστος συνέβαλε άλλωστε και στην προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας τη φετινή σεζόν, στέλνοντας μήνυμα από τον γνωστό... κιτρινόμαυρο τηλεφωνητή, παραπέμποντας σε άλλες εποχές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!