Ο Φάνης Κουμπούρας νέος team manager της ΑΕΚ Betsson

Ο Φάνης Κουμπούρας νέος team manager της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 14:00 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 30.08.2024

Προσθήκη στο σταφ της ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν, με τον Φάνη Κουμπούρα να αναλαμβάνει χρέη team manager στην Ένωση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Λίγο πριν από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της νέας σεζόν, κόντρα στην Μεγαρίδα, στο Olympic Hall της Φυλής, η ΑΕΚ Betsson γνωστοποίησε μια προσθήκη που είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετές μέρες στα ενδότερα της ομάδας. Ο Φάνης Κουμπούρας, έπειτα από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του ΕΦΑΟΖ αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι ο νέος team manager της ΑΕΚ Betsson, έχοντας σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετές μέρες, κάνοντας δουλειά πίσω από την... κουρτίνα για την Ένωση. Και για τον ίδιο άλλωστε είναι μια νέα διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο.

Το πλάνο επιστροφής του Φλιώνη στη δράση και ο ορίζοντας των φιλικών στο Περιστέρι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:58 - 30.08.2024

Το πλάνο επιστροφής του Φλιώνη στη δράση και ο ορίζοντας των φιλικών στο Περιστέρι

Ο Δημήτρης Φλιώνης μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ Betsson, ανεβάζοντας στροφές κάθε μέρα, όμως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα δεν θέλουν να ρισκάρουν απολύτως τίποτα.

Το Sportal είχε αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών, με ρεπορτάζ από τις 09/08, με το deal να «κλειδώνει» και τον Κουμπούρα να είναι πλέον μέλος του σταφ της ομάδας, στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι Team Manager αναλαμβάνει ο Θεοφάνης (Φάνης) Κουμπούρας.

Ο Κουμπούρας ολοκλήρωσε την πολυετή καριέρα του στα γήπεδα ως αθλητής το 2023, έχοντας συμμετοχή και σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο υπήρξε προπονητής της ΕΦΑΟΖ.

Καλώς όρισες Φάνη, στην οικογένεια της «Βασίλισσας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!