Η ΑΕΚ Betsson παρακολουθούσε τον Φίλλιο εδώ και δύο χρόνια

Γιώργος Φίλλιος

Η ΑΕΚ Betsson παρακολουθούσε τον Φίλλιο εδώ και δύο χρόνια

Χρήστος Τσάλτας 16:53 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 09.08.2024

Ο Γιώργος Φίλλιος αναμένεται να κατηφορίσει Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson, με την Ένωση να «παρακολουθεί» την περίπτωσή του αρκετό καιρό πριν γίνει το deal.

Λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, η ΑΕΚ Betsson προχώρησε σε κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού κορμού της, με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος χρόνου.

Ο Γιώργος Φίλλιος αφήνει τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Άρη, για να κατηφορίσει στην Αθήνα, για λογαριασμό της Ένωσης. Το deal έχει κλείσει με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και τον 22χρονο γκαρντ να γίνεται μέλος του κορμού της ομάδας.

Η περίπτωση του διεθνή -με τις μικρές Εθνικές- γκαρντ δεν είναι άγνωστη για την ΑΕΚ Betsson, ούτε η κίνηση αυτή ήρθε σαν... κεραυνός εν αιθρία. Διότι οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούσαν τον παίκτη πριν καν πάρει μεταγραφή στον Άρη, το καλοκαίρι του 2022. Το όνομά του είχε μπει στο κιτρινόμαυρο μπλοκάκι και οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούσαν την παρουσία του στους Θεσσαλονικείς.

Ο Φίλλιος άλλωστε αποτελεί παίκτη με προοπτική, γεγονός το οποίο έκανε «κλικ» στους ιθύνοντες την ομάδας από την πρώτη στιγμή. Έχει ύψος 1,98μ και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Διακρίνεται για την άμυνά του, αλλά και τη συνέπειά του εντός και εκτός παρκέ, γεγονός που έπαιξε ρόλο, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση και να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην επίθεση είναι παίκτης που θα πάρει ό,τι του δώσει η αντίπαλη άμυνα και δεν θα εκβιάσει καμία κατάσταση, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις με το περιφερειακό σουτ, ειδικά από τη γωνία. Είναι ένας σύγχρονος 3&D γκαρντ που μπορεί να «κουμπώσει» στο υπάρχον υλικό και να βρει το χρόνο και το ρόλο του σταδιακά.

Εντός των τειχών άλλωστε τον παρακολουθούσαν από τότε που ήταν παίκτης του Ηρακλή, γεγονός που έπαιξε ρόλο, ώστε να... τρέξουν οι διαδικασίες και να προχωρήσει η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έτσι, ο ελληνικός κορμός της ΑΕΚ Betsson ενισχύεται με έναν παίκτη με προοπτική, που μπορεί να δώσει λύσεις όποτε του ζητηθεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!