Ήρθε... διαβασμένος στην Ελλάδα ο Γκόλντεν για την AEK Betsson

Γκραντ Γκόλντεν

Ήρθε... διαβασμένος στην Ελλάδα ο Γκόλντεν για την AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 13:22 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 21.08.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν ετοιμάζεται να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με την ΑΕΚ Betsson, με τον Αμερικανό σέντερ να δείχνει με το «καλημέρα» πως γνωρίζει καλά που έχει έρθει.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει και η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Γκραντ Γκόλντεν το πρωί της Τετάρτης. Ο 26χρονος σέντερ έφτασε στη χώρα μας με πτήση από την Βοστόνη, ώστε να μπει σε ρυθμό προετοιμασίας με την Ένωση. Στο πρόσωπό του άλλωστε ο Ντράγκαν Σάκοτα βρήκε τον point center που ήθελε ενόψει της νέας σεζόν.

Η ικανότητα του πρώην σέντερ της Κρεμόνα στην πάσα ήταν αυτή που έφερε την περίπτωσή του σε πρώτο πλάνο, με τον «Σάλε» να κινεί όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το θέμα. Όπως και έγινε, με τις επαφές των δύο πλευρών να μην κρατάνε πολύ. Η επιθυμία του παίκτη να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα άλλωστε έπαιξε τον ρόλο της.

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους - Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:56 - 21.08.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν στο Sportal: «Να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους - Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ»

Ο Γκραντ Γκόλντεν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και μίλησε στο Sportal για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Από την πρώτη στιγμή, μόλις η Ένωση μπήκε στο κόλπο για την απόκτησή του, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους. Η Ρίτας Βίλνιους έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως και η Τριέστε, όμως ο ίδιος ψήφισε... AEK Betsson με κλειστά μάτια. Έτσι, τα πάντα κύλησαν πολύ πιο γρήγορα και τώρα ο παίκτης ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο απόφοιτος του Ρίτσμοντ είχε κάνει την προεργασία του. Γνώριζε καλά την ιστορία της ομάδας, την τρέλα του κόσμου, αλλά και παίκτες που πέρασαν από εκείνη. Όπως τους Τζάστιν Τίλμαν και Τσέισον Ραντλ, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρυσι στην Ένωση. Μάλιστα πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του μίλησε με τον Ραντλ, με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά και εκείνος του είπε τα καλύτερα λόγια για την ζωή στην Αθήνα αλλά και την προοπτική της Ένωσης.

Ο νέος «πύργος» της Ένωσης είναι άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και μάλιστα το ποδόσφαιρο. Κατά την άφιξή του δήλωσε φίλαθλος της Λίβερπουλ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να δει από κοντά αγώνες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στην OPAP Arena, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γκόλντεν δεν έμεινε μόνο στα αμιγώς μπασκετικά ζητήματα. Διότι μιλώντας με τους ανθρώπους της Ένωσης που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο τους ρώτησε και για τις φωτιές που έπληξαν την Αττική, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στη χώρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ Betsson τον διαβεβαίωσαν πως η κατάσταση έχει ηρεμίσει, με τον ίδιο να εκφράζει την στεναχώρια του για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες.

Σε κάθε περίπτωση ο 26χρονος σέντερ ήρθε... διαβασμένος στη χώρα μας, τόσο για θέματα που αφορούν το μπάσκετ, όσο και για ζητήματα που δεν σχετίζονται με τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Αποδεικνύοντας πως ήρθε με όρεξη και διάθεση για μια «γεμάτη» σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!