Ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλάει στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson για όλα

Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλάει στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson για όλα

Χρήστος Τσάλτας 12:35 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 29.05.2024

Η ώρα που περίμενε όλος ο κόσμος της ΑΕΚ έφτασε, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις για τα καυτά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε πάρει την απόφαση να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ, δίνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ομάδα αλλά και την επόμενη μέρα της. Η μέρα αυτή πλησιάζει και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας με τον δικό του τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, θα παραθέσει συνέντευξη μέσω του βασικού χορηγού της ομάδας, την Betsson, στην οποία θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα τεθούν από τους ίδιους τους φίλους της ομάδας στην πλατφόρμα των social media της εταιρείας.

Με την κίνηση αυτή ο Μάκης Αγγελόπουλος δίνει για ακόμα και φορά την ευκαιρία στον κόσμο να θέσει ερωτήματα και να πάρει απαντήσεις σε θέματα όπως το τι πήγε στραβά την φετινή σεζόν, τι μέλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα, την επικείμενη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα και άλλα θέματα γύρω από την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα. Άλλωστε οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ έντονοι και άφησαν πολλά ανοικτά μέτωπα με τον κόσμο πλέον να έχει τη δυνατότητα να πάρει απαντήσεις.

Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:11 - 20.05.2024

Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, εκφράζοντας και δια ζώσης την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Sportal παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεση.

Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και το καλοκαίρι του 2020, όταν ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας, με τις ερωτήσεις να έρχονται από τον κόσμο.