Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραθέτει έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραθέτει έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Χρήστος Τσάλτας 15:49 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 16.09.2024

Κίνηση έκπληξη από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίο το μεσημέρι της Τρίτης (17/09) θα παραθέσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Μάκης Αγγελόπουλος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην οποία ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson και πώς η ομάδα θα βγει πιο δυνατή τόσο την ερχόμενη σεζόν, όσο και σε βάθος ετών.

Αυτή τη φορά ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης προχωράει σε μια κίνηση την οποία κάνει για πρώτη φορά επί των ημερών του στην προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson. Αυτό γιατί το μεσημέρι της Τρίτης (17/09, 16:00) στο Olympic Hall της Φυλής ο Μάκης Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Για πρώτη φορά ο Αγγελόπουλος μπαίνει στη διαδικασία έκτακτης συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, σε μια εξέλιξη που έχει τη σημασία της. Το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου δεν έχει γίνει γνωστό, γεγονός που κάνει άπαντες να αναρωτιούνται για τα θέματα τα οποία θα αναφέρει στις τοποθετήσεις του ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως αυτή την περίοδο η Ένωση «τρέχει» το θέμα της ανάπτυξης και εξέλιξης του Olympic Hall της Φυλής, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος, με θεματικά πάρκα και όχι μόνο, που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο γήπεδο και θα το κάνουν προορισμό για όλους τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η συνέντευξη Τύπου, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Φαίδων Κωνσταντουδάκης» στο Olympic Hall της Φυλής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τα όσα θα πει ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά στη θητεία του ως πρόεδρος της Ένωσης προχωράει σε αυτή την κίνηση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!