Η διαχείριση του Κουζμίνσκας στην AEK Betsson με φόντο την πρεμιέρα του BCL

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Η διαχείριση του Κουζμίνσκας στην AEK Betsson με φόντο την πρεμιέρα του BCL

Χρήστος Τσάλτας 21:04 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 23.09.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson, όμως η κατάστασή του κάθε άλλο παρά ανησυχητική είναι.

Στα φιλικά του Περιστερίου η ΑΕΚ Betsson έδειξε αρκετές διαφορετικές εικόνες στο παιχνίδι της. Με αποκορύφωμα το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, όπου είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα πάρα πολύ άσχημο δεύτερο, στο οποίο παρουσίασε μεγάλο έλλειμα ενέργειας.

Από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου απουσίαζε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Ένας πόνος που δεν είναι νέος για τον πολύπειρο φόργουορντ, καθώς οι ενοχλήσεις αυτές τον ταλαιπωρούν εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ και την περασμένη σεζόν υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ενοχλήσεις.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αγόρασε διαρκείας της AEK Betsson και έστειλε μήνυμα: «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:22 - 23.09.2024

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αγόρασε διαρκείας της AEK Betsson και έστειλε μήνυμα: «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!»

Η αγάπη του Μίλτου Πασχαλίδη για την ΑΕΚ δεν κρύβεται. Ο γνωστός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης και έστειλε το δικό του μήνυμα, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο «Κούζμι» ακολούθησε την αποστολή μέχρι το «Α.Παπανδρέου» και στα δύο φιλικά προετοιμασίας, για να είναι στο πλευρό των συμπαικτών του. Άλλωστε ως ένας εκ των αρχηγών της ομάδας φροντίζει ώστε να είναι το κλίμα στα καλύτερα δυνατά επίπεδα και να είναι η ομάδα δεμένη. Η παρουσία του εντός των αποδυτηρίων άλλωστε είναι ευεργετική, όπως τονίζουν άπαντες εντός των τειχών.

Η απουσία του Λιθουανού φόργουορντ ήταν κατά κύριο λόγο για να προφυλαχθεί. Ανησυχία για την κατάστασή του δεν υπάρχει στα ενδότερα της Ένωσης, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να θέλει να ξεκουράσει τον Κουζμίνσκας για την αναμέτρηση της 1ης Οκτωβρίου, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στην Sunel Arena. Ένα παιχνίδι κομβικό για την πορεία της Ένωσης στην Ευρώπη με το «καλημέρα».

Όσο για τον ίδιο τον Κουζμίσνκας, παρά την απουσία του νιώθει πολύ καλά και ήδη έχει «σημαδέψει» το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του BCL, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από το φιλικό με το Περιστέρι και παρά το γεγονός πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ακολούθησε κανονικά το ζέσταμα της ομάδας χωρίς προβλήματα και ενοχλήσεις, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για δράση την ώρα που πρέπει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!