Στο δρόμο της επιστροφής ο Κουζμίνσκας, ξεκίνησε αποκατάσταση (vid)

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Στο δρόμο της επιστροφής ο Κουζμίνσκας, ξεκίνησε αποκατάσταση (vid)

Χρήστος Τσάλτας 17:44 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 14.08.2024

Τον δικό του δρόμο προς την επιστροφή στη δράση ξεκίνησε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος βρίσκεται στο Κάουνας και μπαίνει σε ρυθμό αποκατάστασης.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα η ΑΕΚ είδε τον πιο σταθερό και συνεπή παίκτη του ρόστερ της να «λαβώνεται» και να μένει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Για το λόγο αυτό μάλιστα ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο δάχτυλο.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο «Κουζ» βρίσκεται στην Λιθουανία. Εκεί άλλωστε πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ενώ και τις πρώτες μέρες της αποκατάστασης θα τις περάσει στην πατρίδα του, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για το τελικό στάδιο.

Με τη νέα χρονιά μάλιστα ο έμπειρος φόργουορντ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, κάνοντας ατομικές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του προσωπικού του γυμναστή. Η επιστροφή στη δράση θα γίνει σταδιακά και χωρίς να υπάρξει βιασύνη, προκειμένου ο Κουζμίνσκας να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται.

Στην παρούσα φάση το πλάνο αναφέρει πως ο Λιθουανός άσος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει πως σταδιακά θα ανεβάσει στροφές, όντας πάντα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το πρόγραμμα αποκατάστασης.