Ο Σάκοτα έστειλε μήνυμα με το... καλημέρα στην AEK Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Σάκοτα έστειλε μήνυμα με το... καλημέρα στην AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 12:19 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 20.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε δουλειά στο κλειστό των Λιοσίων και ο Ντράγκαν Σάκοτα φρόντισε να στείλει μήνυμα στους παίκτες του από τις πρώτες ώρες στο παρκέ.

Για τον ίδιο η σεζόν που διανύουμε είναι ξεχωριστή. Είναι η τελευταία της καριέρας του ως head coach, άρα έχει τη δική της αξία και σημειολογία. Ένας τεράστιος κύκλος στην προπονητική θα κλείσει στον πάγκο της ομάδας που αγάπησε και δεν το έκρυψε στιγμή.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψε στην Ένωση για να την βοηθήσει να επανέλθει στα υψηλά πατώματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα και ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε φέτος τα κλειδιά στον «Σάλε» ώστε να χτίσει εκείνος την ομάδα όπως την οραματίζεται και με την τρόπο που θεωρεί πως θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Το ρόστερ ακόμα δεν έχει πάρει την τελική μορφή του, καθώς εκκρεμούν οι μεταγραφές ενός σέντερ (ΡαϊΚουάν Γκρέι παραμένει σταθερά ο πρώτος στόχος), αλλά και ενός παίκτη στη θέση 3 με αθλητικά προσόντα. Τότε το ρόστερ θα πάρει την τελική μορφή του, όμως η προετοιμασία ξεκίνησε και ο Σάκοτα φρόντισε να βάλει ήδη την σφραγίδα του στην ομάδα.

Ο πολύπειρος κόουτς από τις πρώτες στιγμές της προετοιμασίας θέλησε να στείλει μήνυμα προς όλους πως φέτος απαιτείται σκληρή δουλειά για να επιστρέψει η ΑΕΚ Betsson ψηλά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που η προπόνηση κράτησε περίπου 3 ώρες στο Olympic Hall της Φυλής, με τον Σάκοτα να γνωρίζει τους παίκτες, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες να μαθαίνουν ο ένας τον άλλο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Από την πρώτη μέρα προετοιμασίας ο Ντράγκαν Σάκοτα φρόντισε να δείξει τον τρόπο και τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ένωση φέτος, με τον πήχη να παραμένει ψηλά και τις βλέψεις να είναι ανάλογες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!